Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

MotoGP: Αποκαλυπτική η σειρά Behind the Dream της Honda (+video)

Ελλάδα 23:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

MotoGP: Αποκαλυπτική η σειρά Behind the Dream της Honda (+video)

NEWSMOTO

MotoGP: Αποκαλυπτική η σειρά Behind the Dream της Honda (+video)

NEWSMOTO

Η Repsol Honda και το HRC αποκάλυψαν τα δύο πρώτα επεισόδια της ενδιαφέρουσας σειράς Behind the Dream.

Advertisement
Advertisement

Τα τελευταία δύο χρόνια το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP έχει ακολουθήσει τα χνάρια της Formula 1 όσον αφορά τις τηλεοπτικές παραγωγές. Η αρχή έγινε με την σειρά MotoGP Unlimited όπου ακολουθεί τους αναβάτες και τις ομάδες του πρωταθλήματος την αγωνιστική σαιζόν 2021. Η τηλεοπτική σειρά είχε αμφιλεγόμενη αποδοχή από το κοινό καθώς δεν έμπαινε τόσο βαθιά στα ενδότερα του θεσμού και δεν δημιουργούσε αρκετό δράμα για να κρατήσει τους φανατικούς και να προσελκύσει τους νέους.

Αυτό ανάγκασε τους ανθρώπους της παραγωγής να σταματήσουν τη δεύτερη σαιζόν της σειράς MotoGP Unlimited προκειμένου να αναζητήσουν ένα νέο «σενάριο» το οποίο θα είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το κοινό. Η συγκεκριμένη εξέλιξη παρόλα αυτά δεν σταμάτησε τις ίδιες τις ομάδες να δημιουργήσουν τις δικές τους παραγωγές, οι οποίες μάλιστα ήταν ποιοτικές. Μία από αυτές ήταν της Honda και ονομάστηκε Bihind the Dream.

Το πρώτο επεισόδιο με τον Marc Marquez.

Advertisement
Advertisement

Η σειρά είναι δημιούργημα του HRC και της Repsol Honda και έχει στόχο να ανοίξει τις πόρτες των «γκαράζ» και να δείξει στο ευρύ κοινό τον τρόπο ζωής των αναβατών και των ανθρώπων της εργοστασιακής ομάδας MotoGP. Στο πρώτο επεισόδιο πρωταγωνιστής ήταν ο Marc Marquez. Ο Ισπανός πολυπρωταθλητής μοιράζεται τις σκέψεις του για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε με τον τραυματισμό του, την επιστροφή στην ομάδα στην Αυστρία και φυσικά το μέλλον του.

Advertisement

Στο δεύτερο επεισόδιο το οποίο κυκλοφόρησε πριν μερικές ημέρες, εμφανίζεται ο Stefan Bradl. Ο Γερμανός δοκιμαστής της Repsol Honda και του HRC εμφανίζεται απίστευτα ειλικρινής και μοιράζεται με τον κόσμο τους προβληματισμούς, τις δυσκολίες και φυσικά τις πιο συγκινητικές στιγμές της καριέρας του.

Το δεύτερο επεισόδιο με τον Stefan Bradl.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Aprilia RSV4 XTrenta: Τεχνολογία MotoGP, 230 ίπποι και 165 κιλά
Το MotoGP υποκλίνεται στα πετροδόλαρα
Απορείτε ακόμα για την φυσική κατάσταση των αναβατών MotoGP;