Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

MotoGP Αυστρίας: Πρόγραμμα και προβλέψεις

Ελλάδα 17:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

MotoGP Αυστρίας: Πρόγραμμα και προβλέψεις

NEWSMOTO

MotoGP Αυστρίας: Πρόγραμμα και προβλέψεις

NEWSMOTO

Στην πίστα Red Bull Ring στην Αυστρία συνεχίζεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP.

Advertisement
Advertisement

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP επιστρέφει το προσεχές αγωνιστικό τριήμερο 18-20 Αυγούστου. Από το θρυλικό Silverstone οι αναβάτες του MotoGP μεταφέρονται στην ταχύτατη πίστα Red Bull Ring στην Αυστρία έτοιμοι να μας χαρίσουν έντονες μάχες, δραματικές ανατροπές και φυσικά άφθονο θέαμα.

Τα πράγματα πήραν μια άγρια τροπή στη Μεγάλη Βρετανία με τον Πέκο Μπανάια τελικά να βγαίνει κερδισμένος. Ο Ιταλός της Ducati διαχειρίστηκε αρκετά καλά τις δύσκολες συνθήκες στο Silverstone και με δύο τερματισμούς στο βάθρο κατάφερε να αυξήσει τη διαφορά του στη βαθμολογία στους 41 βαθμούς από τον Χόρχε Μαρτίν.

Advertisement
Advertisement

Ο μεγάλος χαμένος ήταν ο Μάρκο Μπεζέκι ο οποίος έκανε το μεγάλο λάθος και έπεσε στον αγώνα τη στιγμή που πάλευε για τη νίκη στο Silverstone. Ο Ιταλός πλέον έχει χάσει αρκετό έδαφος και θα πρέπει να εμφανιστεί δυνατός στην Αυστρία αν θέλει να επιστρέψει στη μάχη του τίτλου.

Το σίγουρα πηγαίνοντας στην Αυστρία είναι ότι οι Aprilia και KTM πλέον έχουν βρεθεί πολύ κοντά στην Ducati. Απέδειξαν και στην Αγγλία ότι μπορούν να χτυπήσουν στα ίσια τις πανίσχυρες μοτοσικλέτες της Μπολόνια και ίσως στην Αυστρία δούμε ανατροπές όσον αφορά τους αναβάτες που παλεύουν για τη νίκη.

Προβλέψεις GP Αυστρίας

Advertisement

Η KTM αναμένεται να έχει τον πρώτο λόγο στο Red Bull Ring που αποτελεί ουσιαστικά την έδρα της. Τόσο ο Μπραντ Μπίντερ όσο και ο Τζακ Μίλερ έχουν δείξει φέτος εξαιρετικά σημάδια απόδοσης και ιδιαίτερα ο Νοτιοαφρικανός φαντάζει ως ένα από τα φαβορί να κερδίσει στην Αυστρία.

Advertisement

Από τη μάχη της νίκης δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεχνάμε τον Πέκο Μπανάια ο οποίος είναι πάντα ανάμεσα στους ταχύτερους φέτος και δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ενώ οι διεκδικητές Χόρχε Μαρτίν και Μάρκο Μπεζέκι θα είναι επίσης μέσα στο κόλπο της νίκης.

Advertisement

Από την άλλη, οι αναβάτες της Aprilia, έπειτα από την απίθανη εμφάνιση στη Μεγάλη Βρετανία, αναμένεται να εμφανιστούν δυνατοί στο Red Bull Ring με τον Αλέιξ Εσπαργκαρο να είναι σε τρομερή φόρμα μετά τη νίκη στο Silverstone. Τα βλέμματα όπως πάντα θα είναι στραμμένα και στα μεγάλα αστέρια του πρωταθλήματος, Μαρκ Μάρκεθ (Honda) και Φάμπιο Κουαρταραρό (Yamaha), οι οποίοι βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση φέτος με αποτελέσματα που δεν αρμόζουν στην ποιότητά τους.

Πρόγραμμα GP Αυστρίας

Παρασκευή 18 Αυγούστου

11:45 – Ελεύθερες Δοκιμές 1
16:00 – Δοκιμές

Σάββατο 19 Αυγούστου

11:10 – Ελεύθερες Δοκιμές 2
11:50 – Κατατακτήριες Δοκιμές 1
12:15 – Κατατακτήριες Δοκιμές 2
16:00 – Αγώνας Sprint

Κυριακή 20 Αυγούστου

12:00 – Αγώνας Moto3
13:15 – Αγώνας Moto2
15:00 – Αγώνας MotoGP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
MotoGP Μ. Βρετανίας: Ο Κάπτεν της Aprilia κέρδισε στο Silverstone
MotoGP Μ. Βρετανίας Sprint: Έσπασε το ρόδι ο Άλεξ Μάρκεθ
MotoGP:Τέλος ο Μορμπιντέλι από τη Yamaha, στη θέση του ο Ρινς