Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Μια ξεχωριστή Ducati προς πώληση

Ελλάδα 7:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια ξεχωριστή Ducati προς πώληση

NEWSMOTO

Μια ξεχωριστή Ducati προς πώληση

NEWSMOTO

Όχι μόνο ένας, αλλά δύο πασίγνωστοι δημοσιογράφοι αυτοκινήτων είχαν στην κατοχή τους τη συγκεκριμένη Ducati 851, η οποία βγαίνει “στο σφυρί”. Θα την αγοράζατε;

Advertisement
Advertisement

Στις 27 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί ένας πλειστηριασμός. Ένα από τα αντικείμενα που θα ανέβουν στο… βάθρο είναι και η Ducati 851, η οποία άνηκε τόσο στον James May όσο και στον Richard Hammond.

Οι δύο ειδικοί του χώρου του αυτοκινήτου έχουν περάσει από το Top Gear για αρκετά χρόνια, ενώ αργότερα συνέχισαν το The Grand Tour ως συμπαρουσιαστές με τον Jeremy Clarkson.

To “mini” ιστορικό της
O James May αγόρασε την Ducati 851 το 1991, ενώ αργότερα μεταβιβάστηκε στον Richard Hammond, ο οποίος την πούλησε στον σημερινό ιδιοκτήτη.

Advertisement
Advertisement

Ο τελευταίος κράτησε την ανωνυμία του και αποφάσισε να την πουλήσει -φέτος- σε πλειστηριασμό για κλασικές και vintage μοτοσικλέτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ιταλική super sport μηχανή έχει εξεταστεί από ειδικό της Ducati, για να επιβεβαιωθεί η καλή του κατάσταση και η ασφαλής οδήγησή της στον δημόσιο δρόμο.

Advertisement

Συνεπώς, αν σας ενδιαφέρει την αγοράζετε και την κυκλοφορείτε στους δρόμους της Αγγλίας (εκεί θα γίνει ο πλειστηριασμός) μέχρι και τον Ιούνιο του 2021, μέχρι να λήξει το αγγλικό ΚΤΕΟ (ΜΟΤ).

Διαβάστε επίσης

Advertisement

Mercedes-AMG One: To υπεραυτοκίνητο των 1.000+ ίππων

Λεφτά με το… τσουβάλι για τον Ερντογάν – Ξεκίνημα από Αφρική

Το 2022 στους δρόμους το αυτοκίνητο του Ερντογάν

Advertisement