Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Πατάει χώμα η Benelli

Ελλάδα 2:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πατάει χώμα η Benelli

NEWSMOTO

Πατάει χώμα η Benelli

NEWSMOTO

Η Benelli παρουσίασε μια νέα μικρή adventure μοτοσικλέτα στα 250 κ.εκ. με αυξημένες εκτός δρόμου δυνατότητες.

Advertisement
Advertisement

Απευθείας από το σχεδιαστικό κέντρο της Benelli στο Pesaro της Ιταλίας μας έρχεται ένα νέο adventure μοντέλο. Πρόκειται για το BKX 250, ένα μικρό off road μοντέλο με μοντέρνο σχεδιασμό και αυξημένες δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου. Η μοτοσικλέτα έχει φουτουριστικό σχεδιασμό και ξεχωρίζει ιδιαίτερα στο εμπρός μέρος με το μοναδικό φωτιστικό σώμα.

Τα φώτα DRL ημέρας είναι τοποθετημένα εκατέρωθεν των δύο προβολέων οι οποίοι είναι κάθετα τοποθετημένοι. Η μάσκα έχει λεπτή σιλουέτα, το ίδιο και το κεντρικό κομμάτι της μοτοσικλέτας, ενώ η ζελατίνα, οι χούφτες και τα πλευρικά πλαστικά προστατεύουν τον αναβάτη από τα στοιχεία της φύσης.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας του BKX 250 είναι ένας μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος 250 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 26 ίππους και 21 Nm ροπής. Συνεργάζεται με ένα 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων και με έναν σύγχρονο ψεκασμό ο οποίος φροντίζει για την ομαλή λειτουργία και την οικονομία στο καύσιμο.

Το πλαίσιο είναι ατσάλινο σωληνωτό και συνοδεύεται από ένα ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός 41 χιλ. και ένα μονό αμορτισέρ πίσω με αυξημένη διαδρομή στα 180 χιλ. Για την πέδηση φροντίζουν ένας δίσκος σε κάθε τροχό, ενώ οι τροχοί είναι ακτινωτοί 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω.

Advertisement

Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι στα 165 κιλά και το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 13,5 λίτρα. Όσο για τον εξοπλισμό, αυτός είναι αρκετά πλούσιος με LCD οθόνη πληροφοριών, LED φωτιστικά σώματα, θύρα φόρτισης USB και προστατευτική ποδιά κινητήρα. Η μοτοσικλέτα αναμένεται να είναι διαθέσιμη μέσα στο 2023, πιθανότητα στο δεύτερο εξάμηνο του χρόνου.

Advertisement


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
EICMA 2022: Ξεχώρισαν τα TRK 800, TRK 702 και Tornado 500 της Benelli
Ποια ιστορία κρύβεται πίσω από την Benelli Imperiale 400; (+video)
Benelli Leoncino 125: Το πιο φινετσάτο λιοντάρι (+video)