Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Με Demo Mode η νέα KTM 890 Adventure

Ελλάδα 12:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με Demo Mode η νέα KTM 890 Adventure

NEWSMOTO

Με Demo Mode η νέα KTM 890 Adventure

NEWSMOTO

Η KTM ανανεώνει την ικανότατη 890 Adventure για το 2023 προσφέροντας περισσότερη άνεση και καλύτερη εργονομία στον αναβάτη.

Advertisement
Advertisement

Το δημοφιλέστατο KTM 890 Adventure έχει πλέον εδραιωθεί ανάμεσα στα κορυφαία μοντέλα περιπέτειας έχοντας κερδίσει το κοινό με την κορυφαία του οδηγική συμπεριφορά και τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα. Για το 2023 η KTM δεν θέλησε να επέμβει στα βασικά στοιχεία της μοτοσικλέτας, επιλέγοντας να δώσει έμφαση σε θέματα εργονομίας και άνεσης.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που άλλαξε η KTM είναι οι αναρτήσεις οι οποίες είναι μεν της WP Apex, αλλά διαθέτουν πλέον πολύ μεγαλύτερο εύρος ρυθμίσεων. Ο αναβάτης έχει τη δυνατότητα να επέμβει στην προφόρτιση, την επαναφορά και την απόσβεση φέρνοντας τις αναρτήσεις στα μέτρα του. Επιπλέον, το πίσω αμορτισέρ είναι καινούριο με ακόμα καλύτερη συμπεριφορά στις εκτός δρόμου διαδρομές.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας είναι ο γνωστός δικύλινδρος σε σειρά των 890 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 105 ίππους και 100 Nm ροπής. Τα ηλεκτρονικά βοηθήματα είναι υπερπλήρη και στην έκδοση του 2023 έχει προστεθεί το ABS με επιλογή Off-Road και Rally. Μια καινοτομία της KTM είναι το σύστημα Demo Mode που έχουμε συναντήσει σε μεγαλύτερα μοντέλα της μάρκας.

Στο Demo Mode ο αγοραστής της μοτοσικλέτας για τα πρώτα 1.500 χιλιόμετρα απολαμβάνει την πλήρη γκάμα ηλεκτρονικών της μοτοσικλέτας, όπως και τα συστήματα συνδεσιμότητας. Μετά το πέρας των 1.500 χιλιομέτρων ο αγοραστής επιλέγει ποια συστήματα θέλει να κρατήσει πληρώνοντας φυσικά το αντίστοιχο ποσό. Η νέα 890 Adventure αναμένεται στις αρχές του 2023 στην Ελλάδα.

Advertisement

Βίντεο της KTM 890 Adventure 2023.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αγοράζεις σπίτι ή την τελευταία Yamaha YZR500 του Kenny Roberts
Τι κρύβεται πίσω από το R12S της BMW Motorrad;
Ποιο είναι το μυστικό της Triumph Street Triple Moto2 Edition (+video)