Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Lifestyle συνεργασία Diesel και Niu

Ελλάδα 17:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Lifestyle συνεργασία Diesel και Niu

NEWSMOTO

Lifestyle συνεργασία Diesel και Niu

NEWSMOTO

Δύο ηλεκτρικά οχήματα της Niu φέρουν τη σχεδιαστική σφραγίδα της Diesel.

Advertisement
Advertisement

Η μόδα και το lifestyle έρχεται όλο και πιο κοντά στο σύγχρονο τρόπο μετακινήσεων και αυτό φαίνεται περίτρανα από τις συνεργασίες μεταξύ οίκων μόδας και κατασκευαστών δικύκλων.

Η πιο πρόσφατη από αυτές τις συνεργασίες μας έρχεται από τη Niu η οποία ανακοίνωσε μια σειρά από προϊόντα που θα επιμεληθεί η Diesel.

H Niu είναι από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ηλεκτρικών οχημάτων μικρομετακίνησης έχοντας στην γκάμα της ηλεκτρικά πατίνια, ηλεκτρικά ποδήλατα και φυσικά ηλεκτρικά scooter. Από την άλλη η Diesel έχει γράψει τη δική της ιστορία στον κόσμο της μόδας έχοντας μάλιστα δημιουργήσει σε πολλές περιπτώσεις τις τάσεις της εκάστοτε εποχής.

Advertisement
Advertisement

Οι δύο εταιρείες αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να παρουσιάσουν σε περιορισμένο αριθμό ένα MQi GT. Η ειδική αυτή έκδοση είναι βαμμένη στο εκλεπτυσμένο ασημί χρωματισμό με το μεγάλο λογότυπο «D» της Diesel να ξεχωρίζει στα πλευρικά πλαστικά. Στο πάνω μέρος της μάσκας υπάρχει επίσης το κόκκινο λογότυπο της Diesel, ενώ τα γκριπ στο τιμόνι είναι βαμμένα κόκκινα.

Advertisement

Στο τεχνικό κομμάτι, το Niu MQi GT Diesel Edition παραμένει ίδιο με τη βασική έκδοση. Η απόδοση του ηλεκτροκινητήρα είναι 9 ίπποι και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 100 χλμ./ώρα, ενώ η μπαταρία είναι σε θέση να παρέχει αυτονομία περίπου 140 χιλιόμετρα στο scooter.

Η Niu δημιούργησε παράλληλα και ένα ηλεκτρικό πατίνι στα χρώματα της Diesel το οποίο αναμένεται στην αγορά στο τέλος του 2023.

Advertisement

Δείτε το Niu MQi GT.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποιο είναι το δημοφιλέστερο scooter της Niu; (+video)
Νέο μέλος στην οικογένεια CL της Honda
Αυτό είναι το πιο προσιτό scooter της Yamaha (+video)

Advertisement