Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

KTM: Παρουσιάζει αγωνιστική ρέπλικα στις 20 Ιουλίου

Ελλάδα 19:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

KTM: Παρουσιάζει αγωνιστική ρέπλικα στις 20 Ιουλίου

NEWSMOTO

KTM: Παρουσιάζει αγωνιστική ρέπλικα στις 20 Ιουλίου

NEWSMOTO

Η KTM μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στα κοινωνικά δίκτυα μας προετοιμάζει με ένα σύντομο teaser video για ένα super sport μοντέλο αποκλειστικά για χρήση στην πίστα.

Advertisement
Advertisement

Mε χαρακτηριστικό «Ready to Race» ύφος η αυστριακή εταιρεία θα παρουσιάσει στις 20 Ιουλίου   μια νεα μοτοσυκλέτα με περιφερειακά υψηλού επιπέδου σε συνεργασία με την Kramer.

Πρόκειται για ρέπλικα της μοτοσυκλέτας με την οποία λαμβάνει μέρος στο Πρωτάθλημα της Moto2, η οποία  πιθανότατα θα βγει με έναν δικύλινδρο κινητήρα 890 κ.εκ.

Advertisement
Advertisement

Η συγκεκριμένη ρέπλικα θα κυκλοφορήσει σε μόλις 100 αντίτυπα σε όλο τον κόσμο και θα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για χρήση στην πίστα.

Το πλαίσιο -ατσάλινο χωροδικτύωμα- χρώματος πορτοκαλί, το οποίο παρουσιάζεται στο video, είναι παρόμοιο με εκείνο της αγωνιστικής Kramer GP2 890 R που φορά κινητήρα της KTM.

 

Advertisement

 

Advertisement

Η ιδέα για μια αμιγώς σπορ μοτοσυκλέτα έτοιμη για track day με υπογραφή εργοστασίου που θα προσφέρει αγωνιστική αίσθηση στον αναβάτη και θα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για χρήση στην πίστα, απασχολεί εδώ καιρό τους ανθρώπους της εταιρείας.

Ο επικεφαλής της KTM Motorsport, Pit Beirer δήλωσε: «Μια ρέπλικα της μοτοσυκλέτας των MotoGP δεν είναι εφικτή για εμάς αυτή τη στιγμή. Αν θες να κατασκευάσεις μια αγωνιστική μοτοσυκλέτα που είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε αυτήν των MotoGP, το κόστος εκτοξεύεται και η τελική της τιμή είναι απαγορευτική για τον καταναλωτή. Από την άλλη αν κάνεις συμβιβασμούς στα τεχνικά χαρακτηριστικά τότε δεν έχει κανένα νόημα καθώς παύει πλέον να αποτελεί ρέπλικα».

 

Advertisement

Δείτε επίσης:

KTM 450 Rally Factory Replica 2022: Έτοιμο απο το Rally Dakar στην πόρτα σας

KTM RC390: Mε δώρο αγωνιστικό κιτ!

KTM 1290 Super Adventure R: Χωμάτινος οδοστρωτήρας