Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

KTM: Φθινοπωρινή προσφορά για την Adventure 790 R (τιμή & video)

Ελλάδα 22:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

KTM: Φθινοπωρινή προσφορά για την Adventure 790 R (τιμή & video)

NEWSMOTO

KTM: Φθινοπωρινή προσφορά για την Adventure 790 R (τιμή & video)

NEWSMOTO

Αν νομίζεται πως το φθινόπωρο δεν είναι η εποχή για βόλτες με δίκυκλο κάνετε λάθος. Μάλιστα, για να ανακαλύψετε νέες διαδρομές και περιπέτειες, η KTM προσφέρει την Adventure 790 R σε νέα καλύτερη τιμή.

Advertisement
Advertisement

Το Φθινόπωρο είναι μία εποχή για περιπέτεια αλλά και για να μπείτε στο κόσμο της KTM

Η καλύτερη περίοδος του έτους για εξερευνήσεις και ανακαλύψεις νέων διαδρομών είναι σίγουρα το φθινόπωρο. Η φύση αποχαιρετά το καλοκαίρι και το κάνει με τις πιο ευφάνταστες χρωματικές επιλογές.

Οι διαδρομές μπορούν να είναι πραγματικά ανεξάντλητες ειδικά αν έχετε το κατάλληλο όχημα, που είναι μία μοτοσυκλέτα Travel Enduro ικανή για κίνηση σε κάθε έδαφος.  Σύμφωνα με την KTM το μοντέλο R επαναπροσδιορίζει την κατηγορία και κανένα εμπόδιο ή έδαφος δεν είναι ικανό να ανακόψει την πορεία του.

Advertisement
Advertisement

Το εξειδικευμένο Adventure R διαθέτει πλήρως ρυθμιζόμενo πιρούνι WP XPLOR 48mm, με μεγαλύτερες διαδρομές σε σχέση με την βασική έκδοση Adventure (240mm αντί για 200mm), επίπεδη σέλα, ψηλό φτερό και μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος (263mm αντί για 233mm). Η αύξηση διαδρομής της ανάρτησης αυξάνει το ύψος σέλας το οποίο φτάνει στα 880mm. Επίσης διαφορετικό είναι και το αμορτισέρ, αφού στην έκδοση R έχει προτιμηθεί ένα πλήρως ρυθμιζόμενο WP XLPOR PDS με διαδρομή 240mm.

Advertisement

Οι τροχοί έχουν τις ίδιες διαστάσεις με το «απλό» αλλά στο R, τα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης είναι τα Metzeler Karoo 3 με έντονα «τακούνια». Όπως είναι φυσικό η απόσταση από το έδαφος στην έκδοση R, είναι μεγαλύτερη κατά 30mm (233 – 263mm). Διαφορές υπάρχουν και στην γεωμετρία μεταξύ των δύο μοτοσυκλετών. Το μεταξόνιο στην απλή έκδοση είναι 1.709mm ενώ στο R 1.528mm. Διαφορετική είναι και η γωνία κάστερ (25,9 μοίρες Adventure – 26,3 μοίρες Adventure R).

Με τιμή 13.251 ευρώ η προσφορά αφορά το υπάρχον στοκ μοτοσυκλετών που είναι ετοιμοπαράδοτες, στους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της KTM σε όλη την Ελλάδα.

Advertisement

 

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

KTM 350 EXC-F WESS: Αγωνιστική και ιδιαίτερη (+video)

KTM 390 Adventure: Το νέο “μικρό” Adventure των Αυστριακών

Νέα KTM 1290 Super Duke R: Η εξέλιξη του Κτήνους (Videos)