Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

KTM 350 EXC-F WESS: Αγωνιστική και ιδιαίτερη (+video)

Ελλάδα 0:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

KTM 350 EXC-F WESS: Αγωνιστική και ιδιαίτερη (+video)

NEWSMOTO

KTM 350 EXC-F WESS: Αγωνιστική και ιδιαίτερη (+video)

NEWSMOTO

Βασισμένη στην KTM 350 EXC-F, η οποία είναι η αγαπημένη των οπαδών του Enduro παγκοσμίως η 350 EXC-F WESS, διαθέτει τα αγωνιστικά χρώματα της ομάδας του Manuel Lettenbichler.

Advertisement
Advertisement

Το μοντέλο με τα χρώματα του WESS αποτίνει φόρο τιμής στους συμμετέχοντες του σκληρού αγώνα.

 

Η 350 EXC-F της KTM είναι η λύση για όσους θέλουν μία μοτοσυκλέτα offroad, με πολλά από τα χαρακτηριστικά των εργοστασιακών δικύκλων της Αυστριακής ομάδας. Απευθύνεται στους αναβάτες όλων των ηλικιών και υποβάθρων. Συνδυάζει την ευελιξία ενός μικρότερου σε κυβισμό κινητήρα με τη δύναμη και τη ροπή των μεγαλύτερων μοντέλων. Ο κινητήρας 350 κ.εκ. διπλού εκκεντροφόρου (DOHC) με ψεκασμό ζυγίζει λιγότερο από 28 κιλά και συνδυάζεται με πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι για να προσφέρει την ισορροπία μεταξύ δύναμης και ευελιξίας.

Advertisement
Advertisement

Χρησιμοποιώντας πολλά από τα στοιχεία των τετράχρονων αγωνιστικών κινητήρων Enduro της KTM , η 350 EXC-F WESS, είναι εξοπλισμένη με: Αγωνιστικούς τροχούς με ανοδιωμένες πλήμνες σε πορτοκαλί χρώμα, βεντιλατέρ ψυγείου με προστατευτικά για τις πέτρες, πλαστική ποδιά και αγωνιστική σέλα.

Advertisement

Η μεγαλύτερη βελτίωση όμως, για την 350 EXC-F WESS είναι η εμπρός ανάρτηση «πιρούνι»  WP XACT με καλάμια 48 mm, που εξοπλίζει για πρώτη φορά μοτοσυκλέτα Enduro της KTM. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για χρήση υψηλής απόδοσης εκτός δρόμου. Το σύστημα ανάρτησης της White Power επιτρέπει εύκολες και γρήγορες ρυθμίσεις μέσω της βαλβίδας πίεσης αέρα για προφόρτιση (στα αριστερά) ή των κλικ εύκολης πρόσβασης για απόσβεση (στα δεξιά). Επιπλέον, το «πιρούνι» WP XACT εξοικονομεί αρκετό βάρος σε σύγκριση με τα άλλα συστήματα.

Advertisement

Φτιαγμένο για όσους ψάχνουν κάτι διαφορετικό στους αγώνες Enduro το 350 EXC-F WESS έχει πλευστό  εμπρός δίσκο (με προστατευτικό), έναν συμπαγή πίσω δίσκο και διακόπτη χαρτογράφησης για με πρόγραμμα αγώνα, δοκιμών ή προπόνησης. Τα ολοκαίνουργια γραφικά WESS, τονίζουν τον πορτοκαλί σκελετό και κάνουν αυτό το ιδιαίτερο μοντέλο να ξεχωρίζει με αγωνιστική εργοστασιακή εμφάνιση.