Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Η KTM θα παράγει μοτοσυκλέτες στην Κίνα μέσω CFMoto

Ελλάδα 22:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η KTM θα παράγει μοτοσυκλέτες στην Κίνα μέσω CFMoto

NEWSMOTO

Η KTM θα παράγει μοτοσυκλέτες στην Κίνα μέσω CFMoto

NEWSMOTO

Η κοινοπραξία μεταξύ των δύο εταιριών θα παράγει έναν σημαντικό αριθμό μοντέλων της KTM στην Κίνα σε μια νέα και υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής για την περαιτέρω αύξηση των παγκόσμιων πωλήσεων της.

Advertisement
Advertisement

 

Οι KTM και CFMoto ανακοίνωσαν την κοινοπραξία τους πριν από δύο περίπου χρόνια και το 2020 θα είναι η χρονιά που θα ξεκινήσει η παραγωγή στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο που δημιουργήθηκε γι αυτό τον σκοπό στην πόλη Hangzhou, πρωτεύουσα της επαρχίας Zhejiang στην Κίνα. Οι δεσμοί των δύο εταιριών πηγαίνουν ακόμη πιο πίσω, στο 2011, όταν η CFMoto ανέλαβε να εισάγει και να διανέμει τα δίκυκλα της αυστριακής εταιρίας στην αχανή κινέζικη αγορά.

Advertisement
Advertisement

Τώρα οι Αυστριακοί και οι Κινέζοι ενώνουν ακόμη περισσότερο τις δυνάμεις τους με το νέο εργοστάσιο της κοινοπραξίας να έχει δυνατότητα παραγωγής 50.000-100.000 μοτοσυκλέτες ετησίως. Οι άνθρωποι της KTM σχεδιάζουν να μεταφέρουν εκεί την παραγωγή των μεσαίου κυβισμού μοτοσυκλετών τους, απελευθερώνοντας έτσι πόρους από το εργοστάσιο τους στην Αυστρία. Οι μοτοσυκλέτες που θα κατασκευάζονται στην Κίνα θα είναι διαθέσιμες στην Ευρώπη, την Ασία αλλά και τις Η.Π.Α.

Η στρατηγική της KTM αποδίδει καρπούς τα τελευταία χρόνια στην αύξηση της παραγωγής της που την έχει φέρει στην πρώτη θέση μεταξύ των Ευρωπαίων κατασκευαστών. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έχει παίξει και η συνεργασία τους με τον ινδικό γίγαντα Bajaj Auto για την παραγωγή δικύκλων στην Ινδία. Στόχος των Αυστριακών είναι να φτάσουν την παραγωγή τους στις 400.000 μονάδες ετησίως μέσα στα επόμενα δύο με τρία χρόνια, ένα νούμερο που μοιάζει απόλυτα εφικτό λόγω και της κοινοπραξίας με την CFMoto.