Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

KTM 450 SMR 2023: Τα παιδία παίζει (+video)

Ελλάδα 5:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

KTM 450 SMR 2023: Τα παιδία παίζει (+video)

NEWSMOTO

KTM 450 SMR 2023: Τα παιδία παίζει (+video)

NEWSMOTO

Η KTM συνεχίζει την παράδοση των supermoto της παρουσιάζοντας την απόλυτα διασκεδαστική 450 SMR.

Advertisement
Advertisement

Η KTM έχει μια πολύ ιδιαίτερη παράδοση στην κατηγορία των supermoto έχοντας ουσιαστικά δημιουργήσει την συγκεκριμένη κατηγορία πριν από σχεδόν 30 χρόνια. Η εμπειρία της από τους αγώνες σε συνδυασμό με το πάθος της για την απόλυτη απόλαυση της σπορ οδήγησης μας έχουν χαρίσει πολλαπλά άξια δίκυκλα στην κατηγορία, κάτι που επαναλαμβάνεται και το 2023.

Η KTM παρουσίασε λοιπόν την ολοκαίνουρια 450 SMR, μια supermoto βγαλμένη μέσα από τις πίστες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος SM, αλλά και του Αμερικανικού Πρωταθλήματος Supermoto το οποίο και κατάκτησε με αναβάτη τον Λούκα Χόλμπαχερ το 2022.

Έχοντας λοιπόν αυτήν την εμπειρία, η νέα SMR έχει σχεδιαστεί για να δαμάσει όλες τις πίστες του κόσμου.

Advertisement
Advertisement

Βασικό συστατικό του νέου 450 SMR είναι φυσικά ο μονοκύλινδρος κινητήρας των 450 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 63 ίππους. Το σύνολο ζυγίζει μόλις 27 κιλά και οι διαστάσεις του είναι πολύ μαζεμένες, ενώ συνοδεύεται από έναν ημιαγωνιστικό ηλεκτρονικό ψεκασμό και ηλεκτρονικά συστήματα όπως Traction Control, Launch Control, δύο επιλογές οδήγησης και quickshifter.

Advertisement

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στον συμπλέκτη ολίσθησης τον οποίο έχει σχεδιάσει η Suter και εγγυάται ατελείωτες πλαγιολισθήσεις, ενώ οι αναρτήσεις είναι από την κορυφαία σειρά WP XACT με τεχνολογία AER.

Τα φρένα είναι της Brembo με δίσκο 310 χιλ. εμπρός και 4πίστονη ακτινική δαγκάνα, ενώ οι τροχοί είναι 16,5 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω. Η KTM 450 SMR του 2023 θα είναι διαθέσιμη από το φετινό καλοκαίρι.

Advertisement

Δείτε την 450 SMR σε δράση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
MotoGP Ισπανίας Sprint: Οι Red Bull KTM έβγαλαν φτερά!
Αυτά είναι τα enduro της KTM για το 2024 (+video)
Στο Pikes Peak δοκιμάζει η KTM το 890 SMT (+video)

Advertisement