Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Κι όμως αυτή είναι BMW R18! (+video)

Ελλάδα 22:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κι όμως αυτή είναι BMW R18! (+video)

NEWSMOTO

Κι όμως αυτή είναι BMW R18! (+video)

NEWSMOTO

Η BMW R18 των XTR Pepo και MX911 κέρδισε το βραβείο της ομορφότερης custom μοτοσικλέτας της Motor Bike Expo.

Advertisement
Advertisement

Η BMW R18 από τη φύση της είναι μια μοτοσικλέτα ιδανική για customizing. Άλλωστε η ίδια η BMW Motorrad έχει οργανώσει τμήματα βελτίωσης σε πολλές χώρες, ενώ διαθέτει και μια ευρεία γκάμα αξεσουάρ όπως την Option 718 για όποιον θέλει να αναβαθμίσει το μοντέλο.

Μέχρι τώρα η φαντασία των βελτιωτών ήταν εντυπωσιακή, ωστόσο έμενε στα πρότυπα των cruiser μοτοσικλετών. Στην έκθεση Motor Bike Expo που πραγματοποιήθηκε στη Βερόνα της Ιταλίας είδαμε όμως για πρώτη φορά μια R18 η οποία ξέφευγε πολύ από όλα όσα είχαμε συνηθίσει. Το δημιούργημα ανήκει στα εργαστήρια customizing XTR Pepo και MX911 με τις δύο εταιρείες να συνεργάζονται για να παραδώσουν τελικά μια πολύ ιδιαίτερη μοτοσικλέτα.

Advertisement
Advertisement

Εξωτερικά, η R18 δεν θυμίζει σε τίποτα την κλασική cruiser μοτοσικλέτα παρά μόνο στον κινητήρα. Έχει πάρει τη μορφή ενός vintage σπορ μοντέλου της δεκαετίας του 1970 με δύο στρογγυλούς προβολείς εμπρός, τετραγωνισμένη ουρά στο πίσω μέρος, ρεζερβουάρ από Moto Guzzi V7 και τροχούς 17 ιντσών από S1000RR. Η πίσω ανάρτηση και το ψαλίδι είναι χειροποίητα με ανάρτηση της YSS, ενώ η εμπρός ανάρτηση και τα φρένα προέρχονται από την R nineT.

Με όλα αυτά θα περίμενε κανείς ότι το αποτέλεσμα θα ήταν στα επίπεδα του Φρανκενστάιν, ωστόσο η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Η BMW R18 των XTR Pepo και MX911 είναι πραγματικά εκπληκτική κάτι που αποδεικνύει η βράβευση της από τους ανθρώπους της Verona Motor Bike Expo ως η ομορφότερη μοτοσικλέτα της έκθεσης.

Advertisement

Βίντεο της εκπληκτικής custom BMW R18.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η BMW Motorrad δημιουργεί δικό της ενιαίο πρωτάθλημα με F900R (+video)
Η γιορτή της BMW Motorrad ξεκίνησε (+video)
100+ προϊόντα εξοπλισμού από την BMW Motorrad το 2023