Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Προσγειώθηκε στην Ελλάδα η CFMoto 250CL-X, ποια είναι η τιμή της;

Ελλάδα 4:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Προσγειώθηκε στην Ελλάδα η CFMoto 250CL-X, ποια είναι η τιμή της;

NEWSMOTO

Προσγειώθηκε στην Ελλάδα η CFMoto 250CL-X, ποια είναι η τιμή της;

NEWSMOTO

Το μικρότερο μέλος της οικογένειας CL-X της CFMoto βρίσκεται στη χώρα μας με δελεαστική τιμή και απαράμιλλο στυλ.

Advertisement
Advertisement

Όταν η CFMoto πίσω στο 2021 παρουσίαζε την ρετρό roadster μοτοσικλέτα της 700CL-X δεν υπήρχε αμφιβολία ότι έκανε την πρώτη της εισβολή με αξιώσεις στις ευρωπαϊκές αγορές. Η μοτοσικλέτα ήταν σύγχρονη, όμορφη με έναν ισχυρό κινητήρα και πολύ καλά περιφερειακά.

Δεν χρειάστηκαν λοιπόν πολλά… παρακάλια από τους φανατικούς της φίρμας προκειμένου η κινεζική μάρκα να προχωρήσει στην κατασκευή ενός μικρότερου CL-X και να δώσει την ευκαιρία σε ακόμα μεγαλύτερο εύρος αναβατών να οδηγήσει την ελκυστική μοτοσικλέτα. Κάπως έτσι λοιπόν γεννήθηκε η 250CL-X, το μικρότερο μέλος της οικογένειας το οποίο ήρθε και στη χώρα μας.

Advertisement
Advertisement

Η 250CL-X είναι εξοπλισμένη με έναν μονοκύλινδρο κινητήρα 249 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 26 ίππους στις 9.200 σ.α.λ. και 22 Nm ροπής. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι 6τάχυτο μηχανικό, ενώ ο ψεκασμός είναι ηλεκτρονικός με τον έλεγχο να γίνεται από μια ισχυρή ECU. Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι μόλις 155 κιλά, κάτι που σημαίνει ότι οι επιδόσεις είναι εξαιρετικές με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 130 χλμ/ώρα.

Η CFMoto έχει τοποθετήσει στη μοτοσικλέτα μονόδρομο συμπλέκτη ολίσθησης για περισσότερη ασφάλεια στα απότομα κατεβάσματα ταχυτήτων, ενώ οι αναρτήσεις και τα φρένα είναι ποιοτικά και αποτελεσματικά. Στις αναρτήσεις συναντάμε ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω, ενώ στα φρένα έχουμε έναν δίσκο εμπρός με 4πίστονη δαγκάνα και ABS. Οι τροχοί είναι 17 ιντσών με ελαστικά δρόμου και το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 14,5 λίτρα.

Advertisement

Η νέα 250CL-X είναι διαθέσιμη στο δίκτυο συνεργατών της Muvus στην τιμή των 4.090 ευρώ σε δύο χρωματισμούς, λευκό και μαύρο.

Βίντεο παρουσίασης της CFMoto 250CL-X.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ακόμα ένα μικρό «θαύμα» από την CFMoto
Αυτή είναι η τιμή της εντυπωσιακής CFMoto 450SR
CFMoto: Ξεκίνησε η δεύτερη φάση των Test Ride Events 2022