Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Υποψήφια για την ομορφότερη αγωνιστική MotoGP η LCR Honda (+video)

Ελλάδα 17:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Υποψήφια για την ομορφότερη αγωνιστική MotoGP η LCR Honda (+video)

NEWSMOTO

Υποψήφια για την ομορφότερη αγωνιστική MotoGP η LCR Honda (+video)

NEWSMOTO

Η LCR Honda παρουσίασε τα νέα χρώματα της μοτοσικλέτα της με έντονο ρετρό σχεδιασμό.

Advertisement
Advertisement

Η δορυφορική ομάδα της Honda στο MotoGP παρουσίασε τα χρώματα της μοτοσικλέτας για το πρωτάθλημα του 2024. Η LCR Honda συνεχίζει να έχει στο πλευρό της την Castrol ως βασικό χορηγό στη μία μοτοσικλέτα και την Idemitsu στη δεύτερη μοτοσικλέτα της, αλλά φέτος αποφάσισε να κινηθεί σε πιο… ρετρό σχεδιαστικά μονοπάτια.

Η έλευση του έμπειρου Γάλλου Γιόχαν Ζάρκο στην ομάδα φαίνεται πως έφερε μαζί του ένα άρωμα νοσταλγίας με αποτέλεσμα η νέα Honda RC213V να είναι θυμίζει έντονα τη δεκαετία του 1990. Στην περίπτωση της Honda του Ζάρκο, βρίσκουμε έναν συνδυασμό πράσινου, κόκκινου και λευκού με γραφικά που παραπέμπουν στην αγωνιστική Honda VTR1000 του Κόλιν Έντουαρντς στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike του 1999, αλλά και πιο πριν του Τζον Κοζίνσκι.

Advertisement
Advertisement

Από την άλλη, ο δεύτερος αναβάτης της ομάδας, Τάκα Νακαγκάμι θα συνεχίσει να έχει τη στήριξη της Idemitsu, ωστόσο και στη δική του περίπτωση η μοτοσικλέτα είναι περισσότερο ρετρό και μίνιμαλ από πέρυσι. Θυμίζουμε ότι η LCR Honda φέτος έχει το μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας στους αναβάτες της με τον Νακαγκάμι στα 32 και τον Ζάρκο στα 33.

Advertisement

Εκτός από τα νέα χρώματα, η LCR Honda έχει ανανεωμένες ελπίδες για τη νέα σεζόν. Η αλλαγή στρατηγικής της Honda στο πρόγραμμα εξέλιξης της μοτοσικλέτας έχει φέρει και τους αναβάτες της LCR στο παιχνίδι της βελτίωσης της RC213V. Αυτό σημαίνει ότι τουλάχιστον στον ξεκίνημα της χρονιάς οι Ζάρκο και Νακαγκάμι θα έχουν τις ίδιες μοτοσικλέτες με τους εργοστασιακούς αναβάτες της Repsol Honda Ζοάν Μιρ και Λούκα Μαρίνι.

Advertisement

Οι αναβάτες της LCR Honda θα βρεθούν την επόμενη εβδομάδα στην πίστα του Κατάρ για τις τελευταίες δοκιμές προετοιμασίας και έπειτα θα στηθούν στη γραμμή εκκίνησης του πρώτου αγώνα της χρονιάς στις 10 Μαρτίου επίσης στο Κατάρ.

Η παρουσίαση της LCR Honda Castrol.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
MotoGP: Στροφή 180 μοιρών για την Repsol Honda (+video)
MotoGP: Θα σταματήσει η Red Bull KTM την Ducati το 2024; (+video)
MotoGP: Τι μάθαμε και τι δε μάθαμε από τις δοκιμές της Μαλαισίας