Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

MotoGP: Στροφή 180 μοιρών για την Repsol Honda (+video)

Ελλάδα 5:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

MotoGP: Στροφή 180 μοιρών για την Repsol Honda (+video)

NEWSMOTO

MotoGP: Στροφή 180 μοιρών για την Repsol Honda (+video)

NEWSMOTO

Ριζικές αλλαγές έφερε η φυγή του Μαρκ Μάρκεθ στην ομάδα Repsol Honda ξεκινώντας από τα χρώματα.

Advertisement
Advertisement

Χωρίς καμία δόση υπερβολής, τα τελευταία 20+ χρόνια η μοναδική ομάδα που γνωρίζαμε πάντα πώς θα είναι σχεδιασμένες και βαμμένες οι μοτοσικλέτες της στο MotoGP ήταν η Repsol Honda. Με ελάχιστες τροποποιήσεις κυριαρχούσε το πορτοκαλί χρώμα της εταιρείας καυσίμων και λιπαντικών Repsol, λίγο κόκκινο από τη Red Bull και λίγο λευκό της Honda.

Το 2024 ωστόσο για πρώτη φορά ο χρωματισμός των μοτοσικλετών της Repsol Honda είναι ριζικά διαφορετικός. Η φυγή του Μαρκ Μάρκεθ και η λύση της συνεργασίας με την Red Bull έκανε τους ανθρώπους της Honda να κάνουν μια εντελώς νέα αρχή αλλάζοντας ολοκληρωτικά την προσέγγισή του… ακόμα και στον χρωματισμό των RC213V.

Advertisement
Advertisement

Οι καινούριες μοτοσικλέτες λοιπόν είναι βαμμένες σε μπλε χρώμα το οποίο συνδυάζεται με το λευκό και το κόκκινο του HRC. Στο κάτω μέρος των φέρινγκ υπάρχει το λογότυπο της Repsol με λίγο πορτοκαλί, ενώ το μεγαλύτερο μέρος των φέρινγκ καλύπτει πλέον το λογότυπο της Honda. Θα λέγαμε λοιπόν ότι για το 2024 έχουμε περισσότερη Honda και λιγότερη Repsol.

Αναβάτες της ομάδας για τη νέα χρονιά θα είναι οι Ζοάν Μιρ και Λούκα Μαρίνι. Οι δύο αναβάτες είχαν πάρα πολύ δουλειά στις πρώτες δοκιμές της Μαλαισίας και βρήκαν αρκετά θετικά στη νέα μοτοσικλέτα. Παράλληλα όμως τόνισαν ότι θα χρειαστεί ακόμα αρκετός χρόνος μέχρι να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο, κάτι που σημαίνει ότι δύσκολα θα δούμε την Honda να επιστρέφει στις νίκες σύντομα.

Advertisement

Τα νέα χρώματα της Repsol Honda στην πίστα θα τα δούμε την επόμενη εβδομάδα στις δοκιμές του Κατάρ.

Advertisement

Δείτε όλη την παρουσίαση της Repsol Honda.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Honda κατεβαίνει στο πρωτάθλημα E-Xplorer με την ηλεκτρική CR Proto
Το ηρωικό Honda CB125F επιστρέφει δυνατά το 2024
Ποιo superbike εξοπλίστηκε με τη νέα γενιά αναρτήσεων της Ohlins (+video)

Advertisement