Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ιδού η ομάδα GasGas Tech3 του MotoGP (+video)

Ελλάδα 8:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ιδού η ομάδα GasGas Tech3 του MotoGP (+video)

NEWSMOTO

Ιδού η ομάδα GasGas Tech3 του MotoGP (+video)

NEWSMOTO

Παρουσιάστηκε επίσημα η νέα ομάδα GasGas Tech3 στο MotoGP που θα αγωνιστεί με μοτοσικλέτες της KTM.

Advertisement
Advertisement

H ΚΤΜ σχεδόν από την πρώτη στιγμή που αποφάσισε να εισέλθει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP δημιούργησε πολύ δυνατούς δεσμούς με τον Herve Poncharal και την ομάδα Tech3 Racing. Το αποτέλεσμα ήταν η γαλλική ομάδα να γίνει η επίσημη δορυφορική ομάδα του αυστριακού εργοστασίου και μαζί να πορευθούν μέχρι και σήμερα.

Για το 2023 ωστόσο, η KTM σκέφτηκε έναν έξυπνο τρόπο για να φέρει ακόμα έναν «δικό» της κατασκευαστή στο MotoGP μετατρέποντας την Tech3, στην ομάδα GasGas Factory Racing. Φυσικά, οι μοτοσικλέτες της νέας αυτής ομάδας παραμένουν οι KTM RC16, ωστόσο είναι πάντα καλοδεχούμενο να έχουμε ακόμα μια μάρκα στο grid, ιδιαίτερα από την στιγμή που χάσαμε την Suzuki στο τέλος του 2022.

Advertisement
Advertisement

Η GasGas Tech3 αποκάλυψε λοιπόν επίσημα τα χρώματα της ομάδας του 2023, καθώς και τους νέους αναβάτες της. Τις κατακόκκινες GasGas θα οδηγήσουν το 2023 οι Pol Espargaro και Augusto Fernandez με στόχο να ξεφύγουν από τα μέτρια αποτελέσματα της Tech3 τα τελευταία χρόνια.

Ο Espargaro έφυγε πικραμένος από την Repsol Honda και επέστρεψε στην KTM με την ελπίδα να βρει ξανά τον χαμένο του εαυτό. Από την άλλη, ο Fernandez ανεβαίνει στο MotoGP ως πρωταθλητής της Moto2 και η χρονιά αναμένεται να είναι προσαρμογής στην κορυφαία κατηγορία.

Advertisement

Βίντεο παρουσίασης της GasGas.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η GasGas εισβάλει στο MotoGP το 2023
Ανάκληση μοτοσυκλετών Husqvarna και GasGas
Η GasGas σε νέα χέρια και στην Ελλάδα