Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ιδέες για δώρα από την Yamaha (+video)

Ελλάδα 9:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ιδέες για δώρα από την Yamaha (+video)

NEWSMOTO

Ιδέες για δώρα από την Yamaha (+video)

NEWSMOTO

Η Yamaha παρουσίασε τη νέα σειρά ρουχισμού για το 2023 και μας δίνει ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα.

Advertisement
Advertisement

Οι γιορτές των Χριστουγέννων πλησιάζουν με γοργούς ρυθμούς και η Yamaha δεν θα μπορούσε να παρουσιάσει τη νέα γκάμα ρουχισμού της σε καλύτερο χρονικό σημείο. Τα προϊόντα περιλαμβάνουν από καθημερινά casual είδη ένδυσης μέχρι αγωνιστικό ρουχισμό και πρωτότυπα αξεσουάρ τα οποία φυσικά έχουν την ποιότητα και την τεχνολογία της Yamaha.

Η Yamaha για το 2023 έχει ετοιμάσει και μια νέα συλλογή την οποία ονομάζει REVS. Τα συγκεκριμένα προϊόντα έχουν μια νέα αισθητική και μοντέρνα σχέδια που απευθύνεται σε κάθε δραστήριο αναβάτη με ενεργητικό τρόπο ζωής. Η συλλογή REVS εκτός από την ποιότητα και την προσοχή στη λεπτομέρεια προσθέτει και το στοιχείο της βιωσιμότητας καθώς μεγάλο ποσοστό από τα υλικά είναι ανακυκλώσιμα με σύγχρονες μεθόδους ραφής και κοπής.

Advertisement
Advertisement

Η πρώτη και ίσως μεγαλύτερη γκάμα είναι εκείνη των scooter στην οποία ξεχωρίζει η σειρά προϊόντων «Nothing but the MAX» που είναι ειδικά σχεδιασμένα για τα κορυφαία σπορ scooter της μάρκας. Η σειρά μοτοσικλετών MT της Yamaha διαθέτει την συλλογή Hyper Naked στους χρωματισμούς μαύρες, κυανές και γκρι. Από την γκάμα δεν θα μπορούσαν να λείπουν είδη για το Tenere 700 World Raid, ενώ μια ολοκαίνουρια συλλογή για τα heritage μοντέλα της Yamaha έχει δημιουργηθεί με έμφαση στο κλασικό γραφικό speed block.

Και για τους λάτρεις των αγώνων, η Yamaha για το 2023 έχει δημιουργήσει τη σειρά Monster Energy Yamaha MotoGP Team Replica που περιλαμβάνει προϊόντα που συνδέονται με τα είδη ένδυσης που χρησιμοποιούνται στα paddock του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε όλο τον κόσμο. Περισσότερα από 80 εκπληκτικά νέα είδη περιλαμβάνονται στη σειρά ειδών ένδυσης της Yamaha για το 2023. Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας στο online κατάστημα της Yamaha στο www.yamaha-motor.eu.

Advertisement

Βίντεο με τον ρουχισμό Yamaha 2023.

Advertisement

ΔΙΑBΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο Rossi ενώνει ξανά τις δυνάμεις του με την Yamaha
Τι κάνει ένα Yamaha NEO’s στο Λονδίνο; (+video)
Αέρας ανανέωσης για το Yamaha XSR700 (+video)