Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Φρεσκάρισμα για τα Zero SR/F και SR/S του 2023

Ελλάδα 13:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Φρεσκάρισμα για τα Zero SR/F και SR/S του 2023

NEWSMOTO

Φρεσκάρισμα για τα Zero SR/F και SR/S του 2023

NEWSMOTO

Η Zero παρουσίασε νέες χρωματικές επιλογές στην κορυφαία σειρά SR για την επόμενη χρονιά.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί πριν από μερικές ημέρες η Zero να παρουσίασε το καινούριο της adventure μοντέλο DSR/X, ωστόσο οι Αμερικανοί είχαν έτοιμο και το φρεσκάρισμα της γκάμας των SR. Για το 2023 λοιπόν, τόσο το SR/S όσο και το SR/F αποκτούν νέους χρωματισμούς, αλλά και νέες μεγαλύτερες μπαταρίες για ακόμα καλύτερη αυτονομία.

Η νέα γενιά μπαταριών της Zero Motorcycles είναι πλέον διαθέσιμη και στη σειρά SR με το σύστημα ZF 17,3 kWh να είναι στον στάνταρ πλέον εξοπλισμό των μοντέλων του 2023. Ο ηλεκτροκινητήρας είναι ο δοκιμασμένος ZF 75-10 ο οποίος αποδίδει 110 ίππους και 190 Nm ροπής και πλέον συνεργάζεται με τη μεγαλύτερη μπαταρία χαρίζοντας καλύτερη αυτονομία.

Advertisement
Advertisement

Σε κίνηση εντός πόλης η αυτονομία που δίνει η Zero είναι στα 300 χιλιόμετρα, ενώ σε συνδυαστική οδήγηση η αυτονομία φτάνει τα 200 χιλιόμετρα. Αναβάθμιση έχουμε και στο σύστημα φόρτισης καθώς η Zero Motorcycles προσφέρει έναν ταχυφορτιστή 6 kW στον προαιρετικό εξοπλισμό. Με τον συγκεκριμένο ταχυφορτιστή η φόρτιση γίνεται σε μία ώρα (95%), τη στιγμή που σε οικιακή πρίζα η φόρτιση γίνεται σε περίπου 10 ώρες.

Όσο για τους χρωματισμούς, τα νέα μοντέλα έρχονται σε σκούρο γκρι/γαλάζιο (SR/S) και μαύρο/χρυσό (SR/F), δίπλα στους ήδη υπάρχοντες χρωματισμούς των μοντέλων. Θυμίζουμε ότι τα μοντέλα της Zero είναι διαθέσιμα από την Electromove στην Ελλάδα με τις τιμές των μοντέλων SR να ξεκινούν από 20.220 ευρώ.

Advertisement

Βίντεο παρουσίασης των Zero 2023.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έφτασε η νέα ηλεκτρική adventure της Zero – πόσο κοστίζει; (+video)
Η Zero motorcycles στην Ελλάδα
Zero Electric Motorcycles: Στροφή προς το ..χώμα!