Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Η σκοτεινή πλευρά της V9 Bobber

Ελλάδα 17:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η σκοτεινή πλευρά της V9 Bobber

NEWSMOTO

Η σκοτεινή πλευρά της V9 Bobber

NEWSMOTO

Η Moto Guzzi δημιούργησε μια νέα έκδοση της V9 Bobber με premium χρωματισμό και πολύ «dark» αισθητική.

Advertisement
Advertisement

Η Moto Guzzi παρουσίασε στο Μιλάνο μια ειδική έκδοση της V9 Bobber με αισθητικές αναβαθμίσεις και πιο… σκοτεινό χαρακτήρα. Η V9 Bobber Special Edition διαθέτει δίχρωμη βαφή με μαύρο και γκρι έχοντας πολλές λεπτομέρειες στο χρώμα του αλουμινίου. Η τάπα του ρεζερβουάρ είναι από αλουμίνιο, το ίδιο και τα πλευρικά καπάκια, ενώ πολλές λεπτομέρειες όπως οι καθρέπτες, τα φτερά και τα μαρσπιέ είναι επίσης από αλουμίνιο.

Σημαντική προσθήκη στην ειδική έκδοση της Bobber είναι τα τελικά εξατμίσεων που είναι φαλτσοκομμένα και βαμμένα σε μαύρο ματ χρώμα. Η μοτοσικλέτα χρησιμοποιεί τον γνωστό αερόψυκτο δικύλινδρο κινητήρα των 853 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 65 ίππους και 73 Nm ροπής. Το σύνολο συνοδεύεται από σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης και ABS, ενώ ακολουθεί τις προδιαγραφές ρύπων Euro5.

Advertisement
Advertisement

Οι αναρτήσεις αποτελούνται από ένα τηλεσκοπικό πιρούνι 40 χιλ. εμπρός και δύο αμορτισέρ με ρύθμιση προφόρτισης πίσω. Τα φρένα είναι της Brembo με έναν δίσκο 320 χιλ. εμπρός, ενώ οι τροχοί είναι 16 ιντσών εμπρός και πίσω.

Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι στα 210 κιλά, ενώ στον εξοπλισμό βρίσκουμε οθόνη LCD πλήρως ψηφιακή, LED φωτιστικά σώματα με DRL φώτα ημέρας, ρεζερβουάρ 15 λίτρων και ύψος σέλας 785 χιλ. Η τιμή της V9 Bobber ξεκινάει από τις 11.090 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Moto Guzzi: V8 GP από έξω, Bobber V9 από μέσα
Μια Moto Guzzi εμπνευσμένη από μαχητικά F-35B
Πλησιάζει το πρώτο scrambler της Moto Guzzi

Advertisement