Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Η Polaris στο Race of Champions 2023 (+video)

Ελλάδα 5:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Polaris στο Race of Champions 2023 (+video)

NEWSMOTO

Η Polaris στο Race of Champions 2023 (+video)

NEWSMOTO

Η Polaris θα πάρει μέρος στον «Αγώνα των Πρωταθλητών» με το σκληροτράχηλο Side by Side μοντέλο της RZR.

Advertisement
Advertisement

Ο διάσημος Αγώνας των Πρωταθλητών για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί στη χιονισμένη Σουηδία και αναμένεται για μια ακόμα φορά να προσφέρει θέαμα και συγκινήσεις στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Στην ειδικά διαμορφωμένη – και παγωμένη – ειδική διαδρομή SNOW+ICE θα δούμε τους κορυφαίους οδηγούς του κόσμου να διαγωνίζονται στο τέλος Ιανουαρίου με τα ειδικά διαμορφωμένα αγωνιστικά αυτοκίνητα γνωστών εταιρειών από όλο τον κόσμο.

Advertisement
Advertisement

Μία από τις εταιρείες που θα λάβουν μέρος στο φετινό Race of Champions είναι η Polaris. Η Αμερικανική μάρκα φημίζεται για τα σκληροτράχηλα οχήματα ATV, UTV και SxS και δεν θα μπορούσε να λείπει από την γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Για δεύτερη χρονιά λοιπόν η Polaris Σουηδίας θα προμηθεύει ένα στόλο οχημάτων από Polaris RZR Pro XP για να υποστηρίξει τους άκρως ανταγωνιστικούς αγώνες εκτός δρόμου στον Αγώνα των Πρωταθλητών. Οι οδηγοί θα απολαύσουν την κορυφαία οδηγική συμπεριφορά του RZR Pro XP και τον πανίσχυρο κινητήρα απόδοσης 181 ίππων.

Advertisement

Παράλληλα, η Polaris έχει ετοιμάσει και πολλές εκπλήξεις για τους επισκέπτες καθώς θα διαθέτει ειδικό χώρο για test rides στα παιδικά της ATV, ενώ ο κασκαντέρ Jonas Hedberg θα επιχειρήσει να κάνει backflip με το RZR. Η Polaris προσφέρει μάλιστα σε έναν τυχερό επισκέπτη του φετινού RoC την ευκαιρία να γίνει συνοδηγός σε έναν από τους κορυφαίους οδηγούς που αγωνίζονται με το RZR Pro XP. Το φετινό RoC πραγματοποιείται το διήμερο 28-29 Ιανουαρίου.

Advertisement

Πάρτε μια γεύση από τον διάσημο αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Race Of Champions θα γίνει με το CUPRA UrbanRebel Racing Concept
Race Of Champions: Νικητής και εδώ ο Loeb (+video)
Στόχος μόνο η νίκη για την Polaris στο Dakar 2023 (+video)

Advertisement