Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Race Of Champions θα γίνει με το CUPRA UrbanRebel Racing Concept

Ελλάδα 13:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Race Of Champions θα γίνει με το CUPRA UrbanRebel Racing Concept

ΝΕΑ

Το Race Of Champions θα γίνει με το CUPRA UrbanRebel Racing Concept

ΝΕΑ

Στο Race of Champions θα συγκεντρωθούν μερικοί από τους κορυφαίους οδηγούς του κόσμου που θα αγωνιστούν ο ένας εναντίον του άλλου.

Advertisement
Advertisement

Η CUPRA θα συνεργαστεί με το Race Of Champions 2023 καθώς το πλήρως ηλεκτρικό CUPRA UrbanRebel Racing Concept θα είναι το αυτοκίνητο με το οποίο θα διεξαχθεί μία από τις πιο ανταγωνιστικές διοργανώσεις για να προκύψει ο καλύτερος οδηγός αγώνων στον κόσμο.

Η διοργάνωση είναι ένας knockout διαγωνισμός που συγκεντρώνει μερικούς από τους κορυφαίους οδηγούς για να διαγωνιστούν σε μια προσπάθεια να στεφθεί «ο Πρωταθλητής των Πρωταθλητών».

Στη φετινή έκδοση, που θα πραγματοποιηθεί στο Pite Havsbad, 60 μίλια από τον Αρκτικό Κύκλο στη βόρεια Σουηδία, οι διαγωνιζόμενοι θα βρεθούν, όπως προαναφέραμε, πίσω από το τιμόνι δύο CUPRA UrbanRebel Racing Concept, του 100% ηλεκτρικού αγωνιστικού αυτοκινήτου που είναι η ενσάρκωση του τι μπορεί να επιτύχει ο ηλεκτρισμός και οι επιδόσεις.

Advertisement
Advertisement

Το CUPRA UrbanRebel Concept έχει σχεδιαστεί για την πίστα, με το αγωνιστικό πνεύμα στο επίκεντρο, αποδίδοντας συνεχώς 250 kW (340 PS), μέχρι 320 kW (435 PS) στο αποκορύφωμα και επιταχύνοντας από στάση έως τα 100 χλμ./ ώρα σε μόλις 3.2 δευτερόλεπτα.

«Το CUPRA UrbanRebel Racing Concept είναι η προσωποποίηση του τι μπορεί να επιτευχθεί όταν συνδυάζεις τους αγώνες με την ηλεκτροκίνηση και το Race Of Champions είναι το απόλυτο γεγονός για να δείξει τον ενθουσιασμό που μπορεί να προσφέρει με τους καλύτερους οδηγούς από όλο τον κόσμο πίσω από το τιμόνι», δήλωσε ο Antonino Labate, Director of Strategy and Business Operations της CUPRA.

Advertisement

Το φετινό Race Of Champions θα είναι το πιο ακραίο που έχει πραγματοποιηθεί μέχρι τώρα. Η πίστα είναι κατασκευασμένη στην παγωμένη Βαλτική Θάλασσα και η διαδρομή SNOW+ICE θα χρησιμοποιήσει μια απίστευτη παράλληλη πίστα και μια γέφυρα cross-over για να μεγιστοποιήσει την εμπειρία του αγώνα.

Μερικοί από τους καλύτερους οδηγούς του κόσμου από τις μεγάλες διοργανώσεις μηχανοκίνητου αθλητισμού –συμπεριλαμβανομένων των παγκόσμιων πρωταθλητών της Formula 1, Mika Hakkinen και Sebastian Vettel, του πρωταθλητή της σειράς W Jamie Chadwick, των πρωταθλητών World Rally και Rallycross Johan Kristoffersson, Petter Solberg και Travis Pastrana- θα συναντηθούν για μία μοναδική ευκαιρία να διαγωνιστούν σώμα με σώμα σε πανομοιότυπα αυτοκίνητα για να προκύψει ποιος είναι πραγματικά ο πιο γρήγορος από όλους.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το CUPRA Born αποτελεί το μέλλον των σπορ ηλεκτρικών
Δοκιμή: Cupra Formentor 1.5 150 PS DSG
Η προχωρημένη αισθητική του CUPRA Formentor