Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Νέα, ιδιαίτερη καμπάνια της Honda Moto (+video)

Ελλάδα 23:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέα, ιδιαίτερη καμπάνια της Honda Moto (+video)

NEWSMOTO

Νέα, ιδιαίτερη καμπάνια της Honda Moto (+video)

NEWSMOTO

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη και η Honda Moto για το 2022 παρουσιάζουν μία εντυπωσιακή, ιδιαίτερη και σίγουρα διαφορετική διαφημιστική καμπάνια η οποία εστιάζει στους διάσημους Πρεσβευτές – Αγωνιζομένους της Honda Moto παγκοσμίως, την πολύτιμη κληρονομιά της μάρκας καθώς και στην νοοτροπία και το πάθος του αναβάτη-οδηγού.

Advertisement
Advertisement

Με τις φράσεις: «Αντί να φοβάσαι την αποτυχία, μη φοβάσαι τίποτα», «Μπορεί να είναι δύσκολο, για αυτό και το αγαπάμε» και «Ένα Βήμα πίσω, Τρία Εμπρός», οι Πρεσβευτές – Ambassadors της Honda Moto  Marc Marquez, Ricky Brabec και Ruben Faria, αποτελούν το αντιπροσωπευτικότερο παράδειγμα των ανθρώπων εκείνων που πάλεψαν από μικροί για να κατακτήσουν τους στόχους τους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Η αποφασιστικότητά τους και η επιμονή τους μας εμπνέουν και μας ωθούν στο να συνεχίσουμε να πιστεύουμε στη δύναμη των ονείρων μας. 

Όσον αφορά την μοναδική κληρονομιά της Honda, ξεχωριστή σημασία δίνεται στις διάσημες δηλώσεις του Soichiro Honda που ακολουθούν τα βήματα της μάρκας και καθορίζουν την κουλτούρα και την ταυτότητά της όλα αυτά τα χρόνια.  

Advertisement
Advertisement

«Οι αγώνες είναι στο DNA μας και βελτιώνουν τη φυλή μας».
«Δεν υπάρχει αδύνατο, υπάρχουν προκλήσεις.»
«Εάν νομίζεις ότι δεν μπορείς, απλά δεν έχεις προσπαθήσει αρκετά.»

Ο Soichiro Honda, ονειρευόταν πάντα το μέλλον και την ίδια στιγμή το δημιουργούσε. Αφιέρωσε όλη την ζωή του στο όνειρο του και κατάφερε να το κάνει πραγματικότητα. Ξεκίνησε ως αγόρι που βοηθούσε τον πατέρα του να φτιάξει ποδήλατα και κατάφερε να δημιουργήσει την Νο1 κατασκευαστική εταιρεία μοτοσυκλετών στον κόσμο. Αυτό που ξεκίνησε το 1947 ως όνειρο ενός Ιάπωνα μηχανικού είναι σήμερα το όνειρο χιλιάδων ανθρώπων. Μηχανικοί, αναβάτες, επιχειρηματίες και αγωνιζόμενοι από όλο τον κόσμο μπορούν να εκπληρώσουν το όνειρό τους σήμερα χάρη στην Honda.

Advertisement

Και τέλος, η τριλογία που είναι αφιερωμένη στη νοοτροπία και το πάθος του αναβάτη, αποτυπώνει τρία εμβληματικά μοντέλα της Honda, την CBR1000RR-R Fireblade, την Africa Twin και την καινούρια NT1100, σε ξεχωριστές τοποθεσίες που ο κάθε αναβάτης θα ονειρευόταν να βρεθεί. 

«Φτιάξε τους δικούς σου κανόνες. Και μην φοβάσαι να τους σπάσεις.»

Advertisement

«Μην συμβιβάζεσαι, μην ηρεμείς ποτέ.» Για την Honda, οι αγώνες είναι πεδίο δοκιμών και κάθε πρόκληση μας κάνει καλύτερους. Δεν επαναπαυόμαστε, δεν ηρεμούμε ποτέ.

«Ανακάλυψε τα όρια σου. Και μετά προχώρησε παραπέρα.» 

Advertisement

Στη Honda, η πραγματική μας κληρονομιά είναι οι εμπειρίες που έχουμε αποκτήσει σε περισσότερα από 70 χρόνια επιτυχημένης ιστορίας. Είναι η συνεχής εξέλιξη και οι καινοτόμες τεχνολογίες που επιτρέπουν σε τόσους πολλούς αναβάτες της Honda να βιώσουν τη χαρά της μετακίνησης με μοτοσυκλέτα. Να ανακαλύψουν τα όρια τους και μετά να πάνε λίγο πιο πέρα. Κάθε νέα βόλτα, κάθε όριο που ξεπερνιέται και κάθε όνειρο που έχει επιτευχθεί μας κάνει περήφανους.

Παρακολουθήστε εδώ το εντυπωσιακό video της καμπάνιας. 

Honda: The power of dreams. H δύναμη των ονείρων!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Απορρόφηση αύξησης τιμής από την Honda Σαρακάκης
Honda CB300R 2022: Έρχεται με πλουσιότερο εξοπλισμό
Ήρθαν τα πρώτα Honda ADV 350 (+video)