Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Η MV Agusta «εξοπλίζει» την ιταλική αστυνομία

Ελλάδα 12:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η MV Agusta «εξοπλίζει» την ιταλική αστυνομία

NEWSMOTO

Η MV Agusta «εξοπλίζει» την ιταλική αστυνομία

NEWSMOTO

Σε μια μάλλον επικοινωνιακή κίνηση, η εταιρεία από το Varese προχώρησε πρόσφατα στον «εξοπλισμό» της Αστυνομίας του Μιλάνου με τα ολοκαίνουρια Turismo Veloce SCS βαμμένα στα υπηρεσιακά της χρώματα.

Advertisement
Advertisement

Δεν επιμένω τυχαία στα εισαγωγικά που περιβάλλουν τις σχετικές με το εξοπλίζειν λέξεις, καθώς η ιταλική εταιρεία δε λυπήθηκε τα έξοδα δίνοντας… τέσσερις ολόκληρες μοτοσυκλέτες στο κεντρικό αστυνομικό τμήμα του Μιλάνου. Προς υπενθύμιση, η SCS είναι η κορυφαία έκδοση του Turismo Veloce, με τον «έξυπνο», ημιαυτόματο συμπλέκτη.

Η απόδοση του τρικύλινδρου κινητήρα των 798Cc είναι της τάξης των 110Hp/10.150rpm, ενώ πέρα από το υπηρεσιακό χρώμα έχει εξοπλιστεί με φάρους, σειρήνες και αποθηκευτικούς χώρους συνολικά 60 λίτρων, αρκετών δηλαδή για χειροπέδες, γκλοπ και ό,τι άλλο μπορεί να χρειαστεί η καταστολή α λα ιταλικά. Οι εν λόγω μοτοσυκλέτες προστίθενται στον ήδη στυλάτο στόλο της Μιλανέζικης αστυνομίας με τα υπάρχοντα Turismo και Rivale (από δυο κάθε μοντέλου), με την τελετή παράδοσης/παραλαβής να γίνεται παρόντος του διοικητή της αστυνομίας του Μιλάνου, Giuseppe Petronzi, του CEO της MV Agusta, Timur Sardarov και του Πρωταθλητή της Moto2, Simone Corsi.

Advertisement
Advertisement

Εν κατακλείδι, αν και το επάγγελμα του αστυνομικού χρίζει διφορούμενης εκτίμησης σε παγκόσμιο επίπεδο, μάλλον οποιοσδήποτε θα ήθελε να βρίσκεται στη θέση των τυχερών ένστολων αναβατών. Από την άλλη, το να χρεωθείς μια μοτοσυκλέτα των 23.000 ευρώ με το όποιο πιθανό.. στραπάτσο έχει το πρόγραμμα, είναι ένα άγχος, όπως και να το κάνουμε…

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

KTM 1290 Super Adventure R: Χωμάτινος οδοστρωτήρας

Triumph Street Twin: Το πέρασμα στο Euro5

Advertisement

Harley-Davidson Pan America 1250: Περιπετειώδες αμερικάνικο όνειρο