Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Η Muc-Off στο Μοτοδίκτυο

Ελλάδα 21:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Muc-Off στο Μοτοδίκτυο

NEWSMOTO

Η Muc-Off στο Μοτοδίκτυο

NEWSMOTO

Η Μοτοδυναμική πρόσθεσε στην πλούσια γκάμα προϊόντων της την premium Muc-Off.

Advertisement
Advertisement

Το Μοτοδίκτυο της Μοτοδυναμικής αποφάσισε να προσθέσει ακόμα μια σημαντική εταιρεία στη φαρέτρα των προϊόντων φροντίδας μοτοσικλέτας. Πρόκειται για την Muc-Off η οποία είναι γνωστή για την ποιότητα και την καινοτομία στα προϊόντα της τα τελευταία 20+ χρόνια.

Για την Muc-Off όλα ξεκίνησαν το 1994 όταν ο Rex Trimnell, ιδρυτής της εταιρείας, αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική του φόρμουλα καθαρισμού των εκτός δρόμου ποδηλάτων του. Κάπως έτσι παράχθηκε το πρώτο προϊόν καθαρισμού της Muc-Off που είναι πλέον διάσημη σε όλο τον κόσμο της μοτοσικλέτας και του ποδηλάτου.

Advertisement
Advertisement

Η Muc-Off διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από υγρά και λιπαντικά φροντίδας της μοτοσικλέτας και των ποδηλάτων, κυρίως για off-road χρήση.

Ανάμεσα στα προϊόντα της μπορεί να συναντήσει κανείς καθαριστικά μοτοσικλέτας, αλυσίδας, προστασίας, λίπανσης, αλλά και αξεσουάρ και ρουχισμό αναβάτη.

Advertisement

Τα premium προϊόντα της Muc-Off μπορείτε να τα βρείτε στο δίκτυο του Μοτοδίκτυο σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές για να έχετε πάντα τη μοτοσικλέτας προστατευμένη, καθαρή και έτοιμη για δράση.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στη Μοτοδυναμική το 100% της Lion Rental
Ποια εταιρεία της Μοτοδυναμικής ξεπέρασε κάθε προσδοκία;
Αλλάζει σελίδα η Μοτοδυναμική