Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Distinguished Gentleman’s Ride Athens 2022

Ελλάδα 12:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Distinguished Gentleman’s Ride Athens 2022

NEWSMOTO

Distinguished Gentleman’s Ride Athens 2022

NEWSMOTO

Tην Κυριακή 22 Μαΐου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η φιλανθρωπική εκδήλωση «Τhe Distinguished Gentleman’s Rιde».

Advertisement
Advertisement

Μετά από την αποχή δυο χρόνων λόγω πανδημίας οι καλοντυμένοι αναβάτες επέστρεψαν και ξεχύθηκαν στους δρόμους της Αθήνας με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο για τον καρκίνο του προστάτη και την ανδρική κατάθλιψη.

Φέτος η εκκίνηση του Gentleman’s Ride έγινε έξω από το Δημαρχείο Αθηνών στην πλατεία Κοτζιά, ενώ ιδιαίτερη χαρά και τιμή αποτέλεσε η παρουσία του Δημάρχου Κου Κώστα Μπακογιάννη καθώς και του αντιπροέδρου του ΟΠΑΝΔΑ Κου Γιούρκα Σεϊταρίδη.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του κ. Λουκά Μέξη, που τόνισε το πόσο σημαντικό είναι ο προληπτικός έλεγχος των ανδρών ενάντια στον καρκίνο του προστάτη ενώ ο Κος Κώστας Μπακογιάννης έδωσε την εκκίνηση στον πρώτο αναβάτη.

Advertisement
Advertisement

H καλοντυμένη μοτοπορεία πέρασε έξω από κλασσικά σημεία της πόλης όπως η Πλατεία Ομονοίας, η Πλατεία Συντάγματος, οι στήλες Ολυμπίου Διός και το Καλλιμάρμαρο μέχρι να καταλήξει στο πάρκινγκ της κορυφής του Λυκαβηττού με live μουσική και με ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα να χαιρετάει τους δεκάδες καλοντυμένους αναβάτες και αναβάτριες.

Advertisement

Στην Ελλάδα, πέραν της Αθήνας συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια άλλες 10 πόλεις (Αρχαία Ολυμπία, Βόλος, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Πάτρα, Σάμος, Σαντορίνη, Σέρρες, Χίος).

Advertisement

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της προσπάθειας Triumph Motorcycles, Total Εlf, Μοtorcycle Events, καθώς και στο Δήμο Αθηναίων για την υποστήριξη και φυσικά ενα μεγαλύτερο ευχαριστώ στον υπέροχο κόσμο που στήριξε την εκδήλωση ακόμα μια φορά με κάθε τρόπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
BMW M 1000 RR: Επετειακό μοντέλο περιορισμένης παραγωγής
Συλλεκτική συνεργασία μεταξύ Bvlgari και Ducati
Προδιαγραφές κρανών ECE 22.06 – Υποχρεωτικές από τον Ιούλιο 2022

Advertisement