Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Η μοναδική Ducati Monster με κυματιστό χωροδικτύωμα

Ελλάδα 11:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η μοναδική Ducati Monster με κυματιστό χωροδικτύωμα

NEWSMOTO

Η μοναδική Ducati Monster με κυματιστό χωροδικτύωμα

NEWSMOTO

Μια από τις πιο ιδιαίτερες μετατροπές σε μοτοσικλέτα της Ducati βγαίνει στη δημοπρασία και προκαλεί ντελίριο.

Advertisement
Advertisement

Αν κάνετε μια έρευνα στο διαδίκτυο για μετατροπές σε παλαιότερες μοτοσικλέτες της Ducati θα συναντήσετε χιλιάδες και μάλιστα πολύ ενδιαφέρουσες. Λίγες όμως είναι οι μετατροπές που μπορούν να σταθούν δίπλα στην κατασκευή του Τζιμ Αλόνθε.

Ο σχεδιαστής και μηχανικός μας έχει δείξει πολλές φορές τις τρομερές του σχεδιαστικές ικανότητες, αλλά η μία και μοναδική του Ducati 600 Special ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Η μοτοσικλέτα είναι βασισμένη στην Ducati Monster 600 πρώτης γενιάς, ωστόσο ο Βρετανός μηχανικός δεν άφησε τίποτα… όρθιο από το αυθεντικό μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Χωρίς αμφιβολία, το μοναδικό κυματιστό πλαίσιο χωροδικτύωμα είναι εκείνο που κλέβει την παράσταση και κάνει τη μοτοσικλέτα να ξεχωρίζει. Το ίδιο εντυπωσιακό είναι το σωληνωτό ψαλίδι στο πίσω μέρος, αλλά και το πιρούνι της εμπρός ανάρτησης το οποίο είναι επίσης χωροδικτύωμα με ένα κεντρικό αμορτισέρ από mountain bike.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @jimalonze

Advertisement

Το ρεζερβουάρ με τη θέση οδήγησης και την ουρά είναι ένα χυτό μονοκόμματο στοιχείο από ανθρακονήματα, ενώ οι ζάντες είναι δίσκοι στο χρώμα του αλουμινίου. Το κερασάκι στην τούρτα είναι οι εξατμίσεις από τιτάνιο οι οποίες είναι χειροποίητες και βγαίνουν κάτω από τη σέλα, θυμίζοντας τις αγωνιστικές Ducati Panigale του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Superbike.

Advertisement

Η Ducati 600 Special είναι διαθέσιμη προς πώληση από την The Bike Shed στην τιμή των 46.200 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πέντε Ducati Panigale για συλλέκτες
Πότε θα δούμε την motocross της Ducati; (+video)
Δείτε τι συμβαίνει όταν συνεργάζεται η Ducati με την Bentley (+video)

Advertisement