Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Πότε θα δούμε την motocross της Ducati; (+video)

Ελλάδα 19:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πότε θα δούμε την motocross της Ducati; (+video)

NEWSMOTO

Πότε θα δούμε την motocross της Ducati; (+video)

NEWSMOTO

Ο Ιανουάριος ίσως μας επιφυλάσσει μια υπέροχη έκπληξη από την Ducati.

Advertisement
Advertisement

Η Ducati δουλεύει πυρετωδώς προκειμένου τις επόμενες εβδομάδες να δείξει στον κόσμο του motocross την πρώτη της χωμάτινη αγωνιστική μοτοσικλέτα. Πριν από μερικές ημέρες, στη διάρκεια του Campioni in Pista που πραγματοποιήθηκε στην Μπολόνια για να τιμήσει τους πρωταθλητές MotoGP και WSBK, οι άνθρωποι της Ducati έκαναν μια σημαντική ανακοίνωση.

Στο ετήσιο event της εταιρείας στο χιονοδρομικό κέντρο Madonna di Campiglio θα αποκαλυφθεί η αγωνιστική ομάδα motocross που θα πάρει μέρος στο Ιταλικό Πρωτάθλημα MX του 2024 με την πρωτότυπη αγωνιστική μοτοσικλέτα της Ducati. Πολύ εύκολα λοιπόν μπορούμε να συμπεράνουμε ότι στο βουνό των ιταλικών Άλπεων μέσα στον Ιανουάριο θα δούμε πρώτη φορά την motocross μοτοσικλέτα από την Μπολόνια.

 

View this post on Instagram
Advertisement
Advertisement

 

A post shared by Tony Cairoli (@antoniocairoli)

Η αγωνιστική ομάδα που θα αναλάβει να τρέξει και παράλληλα να εξελίξει την καινούρια μοτοσικλέτα αναμένεται να είναι η Maddi Racing Team. Η ομάδα έχει ως επικεφαλής τον Μάρκο Μάντι και αναβάτης θα είναι ο Αλεσάντρο Λουπίνο, πρωταθλητής Motocross of Nations του 2021.

Advertisement

Στο πλευρό του Λουπίνο θα βρίσκεται φυσικά ο πρεσβευτής και αναβάτης εξέλιξης της Ducati Αντόνιο Καϊρολί ο οποίος έχει ήδη κάνει τις πρώτες δοκιμές με τη μοτοσικλέτα. Στις 21-23 Ιανουαρίου λοιπόν θα πάρουμε μια πρώτη γεύση από τη μοτοσικλέτα XM της Ducati και η πρώτη εμφάνιση σε αγωνιστικό τριήμερο θα γίνει στις αρχές Φεβρουαρίου στη Σαρδηνία.

Advertisement

Teaser βίντεο της Ducati MX.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Θα δούμε άραγε τη… Marianna να επιστρέφει στην γκάμα της Ducati;
Δείτε τι συμβαίνει όταν συνεργάζεται η Ducati με την Bentley (+video)
Χρονιά ρεκόρ για την Ducati στο MotoGP (+video)

Advertisement