Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Η εκδίκηση του καθρέπτη (+video)

Ελλάδα 17:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η εκδίκηση του καθρέπτη (+video)

NEWSMOTO

Η εκδίκηση του καθρέπτη (+video)

NEWSMOTO

Αναβάτης scooter βρίσκει τον μάστορά του όταν το περιπολικό που βανδαλίζει περνάει στην… αντεπίθεση!

Advertisement
Advertisement

Τα περιστατικά βανδαλισμού στο Λονδίνο δεν είναι καινούριο φαινόμενο, ιδιαίτερα όσον αφορά τα όργανα της τάξης. Σε ένα βίντεο το οποίο διέρρευσε από την αστυνομία του North Wales, φαίνεται πως είχαμε ακόμα ένα περιστατικό, ωστόσο το αποτέλεσμα ήταν κάπως διαφορετικό σε σχέση με αυτό που θα περιμέναμε.

Στο βίντεο εμφανίζεται ένας αναβάτης scooter ο οποίος κινείται αντίθετα σε έναν δρόμο. Σε κάποιο σημείο κοντοστέκεται, βλέποντας στην άκρη του δρόμου σταματημένο ένα περιπολικό της αστυνομίας. Χωρίς να το πολυσκεφτεί παίρνει φόρα, σηκώνει το πόδι και χτυπάει με δύναμη τον καθρέπτη του αυτοκινήτου διαλύοντάς τον. Η δουλειά έγινε…

Advertisement
Advertisement

Η μοίρα όμως είναι μια δύναμη την οποία ποτέ δεν μπορείς να υποτιμήσεις και στην περίπτωση του αναβάτη scooter τον χτυπάει στο… ψαχνό. Το χτύπημα στον καθρέπτη φαίνεται πως ήταν πιο δυνατό από ότι υπολόγισε ο αναβάτης με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει με δύναμη στην άσφαλτο. Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε παρά το γεγονός ότι δεν φόραγε κράνος, ωστόσο το scooter του έπαθε εκτεταμένες ζημιές.

Ένας άλλος αναβάτης ενός ATV, πιθανότατα φίλος του «βανδαλιστή», σταματάει δίπλα στο πεσμένο scooter. Μαζεύει γρήγορα κάποια σκόρπια εξαρτήματα και τη σέλα του δικύκλου που έχει διαλυθεί και φεύγει από το σημείο μάλλον αποκαρδιωμένος. Η εξευτελιστική εμφάνιση του μοτοσικλετιστή σχολιάστηκε και από τους ανθρώπους της αστυνομίας οι οποίοι τόνισαν ότι τελικά το scooter έπαθε περισσότερη ζημιά από ότι το περιπολικό.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
13 κιλά ελαφρύτερη η καινούρια Ducati Diavel V4
Πέντε ιδανικές μοτοσικλέτες για κοντούς αναβάτες
Με σύστημα συνδεσιμότητας η νέα Yamaha MT-07