Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Με σύστημα συνδεσιμότητας η νέα Yamaha MT-07

Ελλάδα 18:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με σύστημα συνδεσιμότητας η νέα Yamaha MT-07

NEWSMOTO

Με σύστημα συνδεσιμότητας η νέα Yamaha MT-07

NEWSMOTO

Η Yamaha προσθέτει τεχνολογία στο δημοφιλές της μεσαίο naked και το βάζει ξανά δυναμικά στη μάχη της κατηγορίας.

Advertisement
Advertisement

Το 2023 είναι χρονιά αναβάθμισης για τα naked μοντέλα της Yamaha με την οικογένεια των MT να γίνεται πιο… συνδεδεμένη από ποτέ. Η MT-07 παραμένει στην κορυφή των πωλήσεων της κατηγορίας και η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ο δυναμικός οδηγικός του χαρακτήρας σε συνδυασμό με την ευκολία που προσέφερε στην καθημερινότητα του αναβάτη το έκανε αγαπητό στο κοινό με αποτέλεσμα να έχουμε περισσότερες από 160.000 πωλήσεις στην Ευρώπη.

Για το 2023 η Yamaha διατηρεί τα δυνατά χαρακτηριστικά της μοτοσικλέτας και προχωράει σε πιο ουσιαστικές αλλαγές. Μία από αυτές είναι η προσθήκη της οθόνης TFT 5 ιντσών η οποία είναι σύγχρονη και με δύο τρόπους εμφάνισης των ενδείξεων. Το θέμα «Street» έχει πιο μοντέρνα εμφάνιση και περιλαμβάνει στροφόμετρο με τη μορφή μπάρας στο επάνω μέρος, αναλογικό ταχύμετρο και ενδείξεις επιλεγμένης ταχύτητας στο κιβώτιο.

Advertisement
Advertisement

Από την άλλη, το θέμα «Touring» περιλαμβάνει ένα πιο συμβατικό, αναλογικού στυλ, στρογγυλό στροφόμετρο στη δεξιά πλευρά της οθόνης και ένα ψηφιακό ταχύμετρο στην αριστερή. Παράλληλα, η νέα οθόνη δίνει τη δυνατότητα στην MT-07 να συνδεθεί μέσω Bluetooth με smartphone χρησιμοποιώντας την εφαρμογή MyRide.

Με αυτόν τον τρόπο ο αναβάτης μπορεί να ενημερωθεί για κλήσεις, μηνύματα και ενημερώσεις στην οθόνη της μοτοσικλέτας, ενώ αν ρυθμιστεί αναλόγως, το σύστημα μπορεί να ενημερώσει τον αναβάτη για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα που μπορεί να εντοπιστεί στην MT-07.

Advertisement

Μπορεί επίσης, να στείλει μια ειδοποίηση μέσω email σε έναν Επίσημο Συνεργάτη Yamaha και ο αναβάτης να παρακολουθήσει την εκάστοτε διαδρομή ή και παλαιότερες. Ακόμα ένα στοιχείο της Yamaha είναι η έτοιμη καλωδίωση για προσθήκη quickshifter. Με αυτόν τον τρόπο ο αγοραστής μπορεί απλά να αγοράσει το σύστημα από τη λίστα αξεσουάρ της Yamaha και άμεσα να το τοποθετήσει στην MT-07 χωρίς επιπλέον εργασίες. Η καινούρια naked της Yamaha αναμένεται στην Ελλάδα το 2023 σε τρεις χρωματισμούς.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με traction control το Yamaha MT-125 του 2023
Ο «Γιατρός» ξανά στη σέλα της Yamaha του (+video)
Yamaha: Υποστήριξη στο Ironman 70.3 από γη και θάλασσα