Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Η CFMoto βάζει ραντάρ στο 800ΜΤ (+video)

Ελλάδα 11:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η CFMoto βάζει ραντάρ στο 800ΜΤ (+video)

NEWSMOTO

Η CFMoto βάζει ραντάρ στο 800ΜΤ (+video)

NEWSMOTO

Η CFMoto ανεβάζει το επίπεδο εξοπλισμού με μια νέα έκδοση Explore του 800MT.

Advertisement
Advertisement

Από την στιγμή που επισημοποιήθηκε η συνεργασία της CFMoto με την KTM τα πράγματα για την κινεζική μάρκα έχουν πάρει μια λαμπρή πορεία. Νέα μοντέλα, νέες τεχνολογίες και νέες εκδόσεις εμφανίζονται συνεχώς στην γκάμα της CFMoto η οποία πλέον ξεχωρίζει και στις αγορές της Ευρώπης.

Το κορυφαίο μοντέλο της μάρκας είναι η 800MT, μια adventure μοτοσικλέτα η οποία είναι διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις, την Sport και την Touring. Πλέον η CFMoto ανεβάζει ακόμα περισσότερο το επίπεδο παρουσιάζοντας μια νέα έκδοση, την Explore. Βασικό χαρακτηριστικό του μοντέλου είναι το σύστημα ραντάρ που έχει τοποθετήσει η εταιρεία στο πίσω μέρος της μοτοσικλέτας.

Advertisement
Advertisement

Χάρη στο ραντάρ και τους αισθητήρες, η έκδοση Explore έχει τη δυνατότητα να ανιχνεύσει επερχόμενα οχήματα σε τυφλό σημείο (Blind Spot), ενώ φροντίζει να ειδοποιήσει τον αναβάτη σε περίπτωση απόκλισης από τη λωρίδα ή σε περίπτωση αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας (Lane Assist). Ο αναβάτης ενημερώνεται με οπτικό τρόπο για πιθανούς κινδύνους αυξάνοντας το επίπεδο ασφάλειας ιδιαίτερα στο ταξίδι.

Ακόμα ένα νέο σύστημα που συναντάμε στην έκδοση Explore είναι η οθόνη αφής TFT 8 ιντσών με δυνατότητα συνδεσιμότητας, φωνητικές εντολές και ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης. Ο κινητήρας παραμένει ο ίδιος δικύλινδρος 799 κ.εκ. με απόδοση 95 ίππους, το ίδιο και το πακέτο αναρτήσεων, πλαισίου, φρένων. Μικρές αναβαθμίσεις έχουμε στη ρύθμιση του traction control και του ABS, ενώ η CFMoto έχει δημιουργήσει νέο πακέτο αξεσουάρ με πιο ταξιδιωτική προσέγγιση.

Advertisement

Βίντεο του 800MT.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πότε έρχεται στην Ελλάδα το CFMoto 450SR;
Ετοιμάζει V4 superbike η CFMoto;
Ακόμα ένα μοντέλο περιπέτειας από την CFMoto το 2023