Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ακόμα ένα μοντέλο περιπέτειας από την CFMoto το 2023

Ελλάδα 13:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ακόμα ένα μοντέλο περιπέτειας από την CFMoto το 2023

NEWSMOTO

Ακόμα ένα μοντέλο περιπέτειας από την CFMoto το 2023

NEWSMOTO

Η CFMoto ετοιμάζει την έλευση του CL-X 700 Adventure τους πρώτους μήνες του 2023.

Advertisement
Advertisement

Η CFMoto μας έχει παρουσιάσει εδώ και αρκετούς μήνες την έκδοση Adventure του δημοφιλούς CL-X 700 της, ωστόσο προς ώρας είχαμε μείνει μόνο στα λόγια. Η κινεζική μάρκα αποφάσισε λοιπόν να φέρει οριστικά το 2023 το νέο αυτό μοντέλο μεγαλώνοντας την οικογένεια των CL-X.

Το CFMoto CL-X 700 Adventure όπως είναι λογικό βασίζεται στο δημοφιλές CL-X Heritage. Από την εμφάνιση και μόνο αντιλαμβάνεται κανείς ότι η μοτοσικλέτα περνάει από την ρετρό μορφή στην scrambler μορφή. Βασικό στοιχείο είναι οι ακτινωτοί τροχοί με τα ενδιάμεσα ελαστικά που δίνουν έναν περιπετειώδη χαρακτήρα στη μοτοσικλέτα, ενώ και το ψηλό «χωμάτινο» φτερό εμπρός γίνει μια off-road νότα.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας του CL-X παραμένει ο γνωστός δικύλινδρος των 693 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 74 ίππους και 61 Nm ροπής. Είναι εξοπλισμένο με έναν σύγχρονο ψεκασμό και σύστημα Ride-by-Wire το οποίο παρέχει δύο επιλογές οδήγησης (Street, Off-Road), ενώ η μετάδοση γίνεται μέσω ενός 6τάχυτου κιβωτίου ταχυτήτων. Οι αναρτήσεις της KYB από την άλλη έχουν μεγαλύτερες διαδρομές οι οποίες παράλληλα χαρίζουν μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος.

Τα φρένα είναι της Brembo με δικάναλο ABS, ενώ οι τροχοί έχουν διαστάσεις 18 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω. Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι στα 203 κιλά και το ρεζερβουάρ καυσίμου έχει χωρητικότητα 13 λίτρα. Η μοτοσικλέτα είναι διαθέσιμη για παραγγελία στην γκάμα της CFMoto με την τιμή να έχει οριστεί στα 7.690 ευρώ και ουσιαστικά αποτελεί την κορυφαία έκδοση της μοτοσικλέτας.

Advertisement

Βίντεο της πρώτης παρουσίασης του 700 CL-X ADV.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέο παιδικό ATV από την CFMoto
Έτοιμο το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της CFMoto
Η CFMoto θα κατασκευάζει το νέο KTM 790 Adventure