Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Πότε έρχεται στην Ελλάδα το CFMoto 450SR;

Ελλάδα 4:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πότε έρχεται στην Ελλάδα το CFMoto 450SR;

NEWSMOTO

Πότε έρχεται στην Ελλάδα το CFMoto 450SR;

NEWSMOTO

Η πολυδιαφημισμένη supersport μοτοσικλέτα της CFMoto είναι έτοιμη να πατήσει τις ρόδες της στην Ελλάδα.

Advertisement
Advertisement

Μια από τις σπορ μοτοσικλέτες που μας απασχόλησαν έντονα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ήταν σίγουρα η 450SR της CFMoto. Αυτό συνέβη κυρίως λόγω της απίθανης πρωτότυπης SR-C21 η οποία παρουσιάστηκε σαν θαύμα στο περίπτερο της εταιρείας στην EICMA του 2021.

Εκείνο το πρωτότυπο ήταν άκρως εντυπωσιακό έχοντας ευρωπαϊκό σχεδιασμό, εξωτικά εξαρτήματα και τεχνικές λύσεις από το MotoGP. Όπως είναι λογικό, όταν ήρθε η ώρα της παραγωγής πολλά από τα στοιχεία της μοτοσικλέτας εξαφανίστηκαν, ωστόσο οι Κινέζοι πήραν γενναίες αποφάσεις και διατήρησαν μεγάλο μέρος του αρχικού σχεδιασμού.

Advertisement
Advertisement

Κάπως έτσι λοιπόν γεννήθηκε η 450SR, μια supersport μοτοσικλέτα με εξαιρετικές προδιαγραφές η οποία έρχεται να θέσει ψηλά τον πήχη στην κατηγορία. Ο κινητήρας της CFMoto είναι δικύλινδρος σε σειρά 450 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 50 ίππους και 39 Nm ροπής. Συνεργάζεται με σύγχρονο σύστημα ψεκασμού, ενώ θα διαθέτει και επιλογές οδήγησης.

Το πλαίσιο είναι ατσάλινο σωληνωτό και συνεργάζεται με ένα ανεστραμμένο πιρούνι 37 χιλ. εμπρός και ένα μονό, ρυθμιζόμενο αμορτισέρ πίσω. Τα φρένα είναι της Brembo και το βάρος της μοτοσικλέτας περιορίζεται στα 168 κιλά. Το νέο μοντέλο της CFMoto αναμένεται στην Ελλάδα στις 15 Φεβρουαρίου με την τιμή να έχει οριστεί στις 6.390 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Muvus.

Advertisement

Δείτε το 450SR σε δράση.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ετοιμάζει V4 superbike η CFMoto;
Ακόμα ένα μοντέλο περιπέτειας από την CFMoto το 2023
Νέο παιδικό ATV από την CFMoto