Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ετοιμάζει V4 superbike η CFMoto;

Ελλάδα 1:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ετοιμάζει V4 superbike η CFMoto;

NEWSMOTO

Ετοιμάζει V4 superbike η CFMoto;

NEWSMOTO

Αφού η KTM δεν αποφασίζει να κατασκευάσει superbike υψηλών επιδόσεων φαίνεται πως τελικά θα το κάνει η CFMoto.

Advertisement
Advertisement

Η CFMoto βρίσκεται σε συνεχή εγρήγορση δουλεύοντας συνεχώς πάνω σε νέα μοντέλα και μάλιστα σε πολλαπλές κατηγορίες. Η σχέση και η συνεργασία της με την KTM την έχει εννοήσει ιδιαίτερα δίνοντάς της χρήσιμη τεχνογνωσία προκειμένου να εξελίξει τα δικά της μοντέλα.

Τα τελευταία νέα μας έρχονται από κάποια σχέδια που διέρρευσαν και αφορούν μελλοντικά μοντέλα της κινεζικής μάρκας. Ως γνωστόν, η KTM παρά το γεγονός ότι έχει ισχυρή παρουσία στο MotoGP δεν έχει αποφασίσει ακόμα να φτιάξει superbike μοτοσικλέτα παραγωγής. Από ότι φαίνεται αυτό θα το κάνει η CFMoto καθώς στα σχέδια που διέρρευσαν εμφανίζεται ένα ισχυρό superbike με κινητήρα V4 1.000 κ.εκ.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες του γερμανικού Motorrad τα σχέδια κατατέθηκαν το περασμένο καλοκαίρι και αφορούν ένα superbike με V4 κινητήρα. Η απόδοση του συνόλου αναμένεται να ξεπερνάει τους 200 ίππους και είναι σχεδόν σίγουρο ότι πίσω από αυτόν τον V4 κρύβεται η KTM.

Παράλληλα με τα σχέδια από το ισχυρό superbike, η CFMoto φαίνεται πως ετοιμάζει και ένα hypernaked, αυτήν τη φορά με V2 δικύλινδρο κινητήρα. Και εδώ, το σύνολο προέρχεται από την KTM και δεν είναι άλλο από το LC8 των 1.279 κ.εκ. το οποίο αποδίδει 140 ίππους και το συναντήσαμε πρώτη φορά πριν από μια δεκαετία στο RC8. Σε κάθε περίπτωση η CFMoto σίγουρα στην επόμενη EICMA θα έχει πράγματα να μας παρουσιάσει και μάλιστα πανίσχυρα και πολύ… αθλητικά!

Advertisement

Βίντεο του SR-C21.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ακόμα ένα μοντέλο περιπέτειας από την CFMoto το 2023
Νέο παιδικό ATV από την CFMoto
Η CFMoto θα κατασκευάζει το νέο KTM 790 Adventure