NEWSMOTO

Η bobber BMW R80 έχει ελαστικά από τρακτέρ (+video)

Ελλάδα 10:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η bobber BMW R80 έχει ελαστικά από τρακτέρ (+video)

NEWSMOTO

Η bobber BMW R80 έχει ελαστικά από τρακτέρ (+video)

NEWSMOTO

Απίστευτη μετατροπή παλιάς BMW R80 με πιρούνι από Harley Davidson και ελαστικά από τρακτέρ.

Advertisement
Advertisement

Όταν είσαι βελτιωτής μοτοσικλέτας από την Αμερική σίγουρα επηρεάζεσαι από την κουλτούρα που επικρατεί στη χώρα σου. Κάτι τέτοιο συνέβη στον Τζόνι Νγκουγιέν και την Upcycle Garage η οποία ανάμεσα στις αμέτρητες κατασκευές που έχει στο γκαράζ της ξεχωρίζει η BMW R80/7 του 1978.

Η συγκεκριμένη μοτοσικλέτα βρέθηκε σε ένα παλιό στάβλο και ο Αμερικανός βελτιωτής δεν έχασε την ευκαιρία να τη μαζέψει και να τη φροντίσει. Αποφάσισε να τη μετατρέψει σε ένα πολύ ιδιαίτερο bobber με αισθητική cafe racer που το μοναδικό πράγμα που έχει διατηρήσει αυθεντικό είναι ο κινητήρας. Το boxer σύνολο των 800 κ.εκ. έχει παραμείνει σχεδόν ανέπαφο με την απόδοση να βρίσκεται στο επίπεδο των 50 ίππων.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας διαθέτει νέα καρμπυρατέρ της Bing και σύστημα εξάτμισης της Werks βελτιώνοντας τον ήχο, αλλά και την απόδοση. Η αμερικανική πινελιά που έχει δοθεί στη μοτοσικλέτα έρχεται από τη Harley Davidson και το εμπρός σύστημα ανάρτησης Springer που έχει τοποθετηθεί στη μοτοσικλέτα. Στο πίσω μέρος από την άλλη έχει αφαιρεθεί η ανάρτηση και έχει χρησιμοποιηθεί μονοκόμματο σωληνωτό πλαίσιο με το μοναδικό ελατήριο να έχει τοποθετηθεί κάτω από τη σέλα.

Ακόμα ένα στοιχείο που δε συναντάμε εύκολα σε αυτήν την BMW Motorrad R80/7 είναι οι τροχοί και τα ελαστικά. Η bobber διαθέτει ζάντες τύπου δίσκος με στεφάνια από αλουμίνιο της Excel 16 ιντσών και ελαστικά από τρακτέρ της Firestone. Τα ηλεκτρονικά της μοτοσικλέτας προέρχονται από τη Motogadget, τα φώτα είναι LED και το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα μόλις 5 λίτρα. Το φοβερό και τρομερό bobber της Upcycle Garage πουλήθηκε σε δημοπρασία στην τιμή των 15.500 ευρώ!

Advertisement

Δείτε τη μοναδική BMW R80/7.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Διαζύγιο BMW Motorrad και Α. Παναγιωτόπουλος Α.Ε.
9+1 μοτοσικλέτες που ανυπομονούμε να οδηγήσουμε το 2024
Ποιο ρεκόρ έσπασε η BMW R1300GS