Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Διαζύγιο BMW Motorrad και Α. Παναγιωτόπουλος Α.Ε.

Ελλάδα 18:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο BMW Motorrad και Α. Παναγιωτόπουλος Α.Ε.

NEWSMOTO

Διαζύγιο BMW Motorrad και Α. Παναγιωτόπουλος Α.Ε.

NEWSMOTO

Η BMW Motorrad ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας της με έναν από τους σημαντικότερους εμπόρους του δικτύου της.

Advertisement
Advertisement

Η Α.Παναγιωτόπουλος Α.Ε. ήταν ένας από τους πιο γνωστούς και έμπειρους συνεργάτες της BMW Motorrad Hellas εδώ και αρκετές δεκαετίες. Χρησιμοποιήσαμε παρελθοντικό χρόνο διότι αυτή η σπουδαία συνεργασία πλέον δε θα συνεχιστεί καθώς οι δρόμοι των δύο εταιρειών χώρισαν.

Η BMW Motorrad Hellas ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεργασίας με την Α.Παναγιωτόπουλοις Α.Ε. από την 1η Ιανουαρίου του 2024. Οι εγκαταστάσεις της Α.Παναγιωτόπουλος βρίσκονται στην περιοχή του Γέρακα και πλέον δεν είναι στη λίστα με τους επίσημους εμπόρους και εξουσιοδοτημένους επισκευαστές της BMW Motorrad.

Advertisement
Advertisement

Παραμένει άγνωστο αν η συγκεκριμένη αντιπροσωπεία αντικατασταθεί με έναν νέο συνεργάτη από την BMW Motorrad Hellas, ωστόσο για την ώρα οι επίσημοι αντιπρόσωποι της εταιρείας στην Αθήνα παραμένουν οι Βαγιανέλης Α.Ε. στην Ηλιούπολη, Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. στο Περιστέρι και Motion n Style στην Αθήνα.

Το 2024 είναι πολύ σημαντική χρονιά για την BMW Motorrad καθώς λανσάρει το ολοκαίνουριο R1300GS. Πρόκειται για το best seller της μάρκας το οποίο έρχεται πλήρως ανανεωμένο να ταράξει για μια ακόμα φορά τα νερά της adventure κατηγορίας. Η καινούρια R1300GS είναι διαθέσιμη με τιμή εκκίνησης τα 20.690 ευρώ έχοντας στο πλευρό της τον αναβαθμισμένο boxer κινητήρα απόδοσης 145 ίππων, κορυφαία ηλεκτρονικά και ποιοτικές αναρτήσεις και φρένα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
9+1 μοτοσικλέτες που ανυπομονούμε να οδηγήσουμε το 2024
Ποιο ρεκόρ έσπασε η BMW R1300GS
Επίθεση αυθεντικότητας από την BMW Motorrad με τις R12 nineT και R12 (+video)