Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Η BMW παρουσίασε το LEGO Technic BMW M 1000 RR

Ελλάδα 6:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η BMW παρουσίασε το LEGO Technic BMW M 1000 RR

NEWSMOTO

Η BMW παρουσίασε το LEGO Technic BMW M 1000 RR

NEWSMOTO

Η LEGO Technic σε συνεργασία με τη BMW Motorrad παρουσιάζουν ένα BMW M 1000 RR σε κλίμακα 1:5, χιλίων εννιακοσίων είκοσι κομματιών, που θα βγει στα μαγαζιά την 1η Ιανουαρίου 2022.

Advertisement
Advertisement

Η BMW M 1000 RR πρόκειται να κυκλοφορήσει στην αγορά την 1η Ιανουαρίου 2022.  Το πολυσύνθετο σετ φέρνει στο σαλόνι σας την εξαιρετική αγωνιστική τεχνολογία της superbike των 212 ίππων η οποία έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί τις υψηλότερες απαιτήσεις επιδόσεων στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά και στο δρόμο.

Το νέο μοντέλο των Technic αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την BMW Motorrad και περιέχει στο σετ και ένα δεύτερο αγωνιστικό σταντ, για να δημιουργήσει κανείς το κατάλληλο set-up στο γραφείο του.

Advertisement
Advertisement

Η LEGO Technic BMW M 1000 RR σηματοδοτεί τη συνέχιση της επιτυχημένης συνεργασίας μεταξύ της BMW Motorrad και της LEGO και προσφέρει στους φίλους μοντελιστές την ευκαιρία να κατασκευάσουν το πρώτο μοντέλο M της BMW Motorrad που, όπως και η κανονική μοτοσικλέτα ξεχωρίζει για την τεχνολογική αριστεία και την προσοχή στη λεπτομέρεια.

Advertisement

Το LEGO Technic BMW M 1000 RR θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στα καταστήματα LEGO και στη διεύθυνση http://www.lego.com/BMWαπό την 1η Ιανουαρίου 2022 και από άλλους λιανοπωλητές από την 1η Μαρτίου 2022, σε συνιστώμενη τιμή λιανικής 199,99 €

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
BMW M 1000 RR: Πρώτη πανελλήνια παρουσίαση (video)
Δείτε μία Toyota Supra σε κανονικό μέγεθος φτιαγμένη από τουβλάκια Lego!
Νέο σετ από τη LEGO για Porsche 911 Turbo ή 911 Targa

Advertisement