Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο σετ από τη LEGO για Porsche 911 Turbo ή 911 Targa

Ελλάδα 10:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο σετ από τη LEGO για Porsche 911 Turbo ή 911 Targa

ΝΕΑ

Νέο σετ από τη LEGO για Porsche 911 Turbo ή 911 Targa

ΝΕΑ

Η σειρά αυτοκινήτων της Lego έχει αποδειχθεί αρκετά δημοφιλής στους φίλους της εταιρείας με τα παιχνίδια δημιουργίας και τώρα, με το νέο σετ, θα μπορεί να επιλέξει κανείς αν θέλει να φτιάξει μια Porsche 911 Turbo ή Targa.

Advertisement
Advertisement

Αποτελούμενο από 1.458 κομμάτια, το σετ δίνει τη δυνατότητα επιλογής για την κατασκευή αν θα καταλήξει να είναι μια Targa 911 ή μια Coupe Turbo.

Αμφότερα τα μοντέλα είναι εμπνευσμένα από τις 911 των ‘70s και των ‘80s και η μορφή τους αλλάζει ανάλογα με το αν χρησιμοποιηθούν τα κομμάτια για να φτιαχτεί η οροφή ή η μεγάλη πίσω αεροτομή. Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα ιδέα που η Lego αποφάσισε να προχωρήσει, καθώς αρχικά είχε πέσει στο τραπέζι η ιδέα για δύο ξεχωριστά κιτ των δύο αυτοκινήτων αλλά τελικά επιλέχτηκε να γίνει το «δύο σε ένα». Η Lego συνεργάστηκε στενά με την Porsche για να σχεδιαστεί σωστά το κιτ και σε αυτό αποδίδει και τη προσοχή στη λεπτομέρεια που αποδίδεται στα μοντέλα, τα οποία είναι άμεσα αναγνωρίσιμα ως 911.

Advertisement
Advertisement

Το σετ κοστίζει 129,99 € και τα μέλη του δωρεάν προγράμματος VIP της Lego θα μπορούν να το αγοράσουν στις 16 Φεβρουαρίου. Όλοι οι υπόλοιποι θα πρέπει να περιμένουν μέχρι την 1η Μαρτίου, όταν και το νέο κιτ θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα Lego. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι επισκέπτες του site της Lego, μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους στο πρόγραμμα των VIP για να έχουν μια μικρή προτεραιότητα στη διάθεση των νέων κιτ, ενώ στην προκειμένη περίπτωση, όλοι όσοι έχουν εγγραφεί ήδη, θα μπορούν να λάβουν μια περιορισμένη έκδοση που περιλαμβάνει επιπλέον ένα «πακέτο ιδιοκτητών» για Porsche.

Advertisement

Δείτε ακόμα:

Advertisement

To “Ecto-1” των Ghostbusters λανσάρεται από τη Lego

H Porsche 911 της TechArt συναγωνίζεται σε ισχύ τη McLaren 720S

Το νέο Land Rover Defender από τη Lego, τα σπάει!

Advertisement