Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

BMW M 1000 RR: Πρώτη πανελλήνια παρουσίαση (video)

Ελλάδα 9:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

BMW M 1000 RR: Πρώτη πανελλήνια παρουσίαση (video)

NEWSMOTO

BMW M 1000 RR: Πρώτη πανελλήνια παρουσίαση (video)

NEWSMOTO

Στα πλαίσια της Πανελλήνιας συνάντησης μοτοσικλετιστών της λέσχης BMW Riders Club, έγινε και η πρώτη παρουσίαση επί ελληνικού εδάφους της νέας BMW M 1000RR.

Advertisement
Advertisement

Η  ναυαρχίδα των τετρακύλινδρων εν σειρά μοντέλων της BMW όπως ήταν φυσικό ήταν αυτή που έκλεψε την παράσταση μόλις τραβήχτηκε η κουκούλα που την σκέπαζε.

Την αποκάλυψη έκαναν οι συνεργάτες από το δίκτυο καταστημάτων της BMW Motorrad, κ.κ. Τάσος Βαγιανέλης, Αντώνης Παναγιωτόπουλος, Άγγελος Παπανικολάου και BMW Σφακιανάκης.

 

Advertisement
Advertisement

 

Πρόκειται για την πρώτη Μ μοτοσυκλέτα στην ιστορία της BMW.

Advertisement

Το M είναι συνώνυμο των επιτυχιών στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και απευθύνεται σε οδηγούς που έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις για επιδόσεις, μοναδικότητα και εξατομικευμένο χαρακτήρα. 

Με υλικά προηγμένης τεχνολογίας, με κορυφαία ποιότητα κατασκευής και μοναδικότητα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια η M 1000 RR είναι μια μοτοσυκλέτα που έχει εξελιχθεί στους αγώνες και έχει τελειοποιηθεί για τον δρόμο.

Advertisement

 

 

Advertisement

Ο τετρακύλινδρος κινητήρας με τα σφυρήλατα έμβολα, τα 212 άλογα με τα σχεδόν 13 κιλά ροπής, τα εντυπωσιακά φτερά από ανθρακονήματα τα οποία δημιουργούν κάθετη δύναμη 16,3 kg, οι τροχοί Carbon, η εξάτμιση η οποία είναι κατασκευασμένη εξολοκλήρου από τιτάνιο, και τα δισκόφρενα τα οποία προέρχονται από το παγκόσμιο πρωτάθλημα SBK, εγγυώνται κορυφαίες οδηγικές επιδόσεις, καθαρόαιμη αγωνιστική τεχνολογία και έκρηξη αδρεναλίνης που δύσκολα θα συναντήσεις σε άλλη μοτοσυκλέτα.

Η τιμή του BMW M 1000 RR για την Ελλάδα βρίσκεται στα 34.400 ευρώ και προσθέτοντας το M Competition πακέτο αγγίζει τα 40.000 ευρώ.

 

 

Η BMW M 1000 RR είναι αδιαμφισβήτητα μια μοτοσυκλέτα που συγκλονίζει τις αισθήσεις ακόμα και σταματημένη!

Εμείς πριν λίγες μέρες βρεθήκαμε στις κεντρικές εγκαταστάσεις της BMW MOTORRAD και σε αποκλειστικό video ανοίξαμε το πρώτο BMW M1000RR που έφθασε στην χώρα μας.