Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Η BMW CE-04 κατακτά τη Σιγκαπούρη (+video)

Ελλάδα 11:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η BMW CE-04 κατακτά τη Σιγκαπούρη (+video)

NEWSMOTO

Η BMW CE-04 κατακτά τη Σιγκαπούρη (+video)

NEWSMOTO

Το δεύτερο επεισόδιο της σειράς The Future Shack της BMW Motorrad μας μεταφέρει στην BMW Motorrad.

Advertisement
Advertisement

Στο τέλος του 2022 η BMW Motorrad δημιούργησε μια νέα σειρά βίντεο που αφορούν το μέλλον της κινητικότητας και πως την προσεγγίζει η γερμανική μάρκα. Η σειρά ονομάζεται The Future Shack και πλέον βρίσκεται στο δεύτερο επεισόδιο της το οποίο μας μεταφέρει στην Σιγκαπούρη.

Μετά το πρώτο επεισόδιο που αφορούσε την φιλοσοφία σχεδιασμού των ηλεκτρικών μοτοσικλετών της BMW Motorrad, το δεύτερο επεισόδιο μας μεταφέρει στην Σιγκαπούρη με συντροφιά την CE-04. Η Σιγκαπούρη θεωρείται μια από τις πρωτοπόρες πόλεις στη χρήση ηλεκτρικών οχημάτων και ιδιαίτερα ηλεκτρικών δικύκλων, όπως scooter, ποδήλατα και πατίνια.

Advertisement
Advertisement

Η Nicole Bloomgarden, μέλος της ομάδας που δημιούργησε τη σειρά, αποφάσισε να ταξιδέψει στη Σιγκαπούρη και να περιηγηθεί στους δρόμους της πόλης με την CE-04. Παρέα της έχει έναν τοπικό συνεργάτη της BMW Motorrad ο οποίος αναλαμβάνει να την ξεναγήσει στην πόλη και να την μυήσει στις τρομερές τεχνολογίες του scooter. Μάλιστα χρησιμοποιεί κυρίως το smartphone του για να ενημερωθεί για τα συστήματα του scooter, αλλά και για το σημείο φόρτισης που θα επιλέξει.

Στο τέλος του βίντεο η Nicole Bloomgarden προσκαλεί τον Isaac Kwok στο Βερολίνο για μια έκπληξη που ετοιμάζει η BMW το καλοκαίρι και δεν είναι άλλη από την παρουσίαση του νέου CE-02.

Advertisement

Δείτε το δεύτερο επεισόδιο της σειράς The Future Shack.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τον Ιούλιο το BMW Motorrad Festival 2023 (+video)
BMW Motorrad: Πέντε χρόνια εγγύηση σε μοτοσικλέτες και scooter (+video)
Με ρεκόρ υποδέχεται το επετειακό 2023 η BMW Motorrad