Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Η Avon επιστρέφει δυναμικά στους 2 τροχούς

Ελλάδα 6:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Avon επιστρέφει δυναμικά στους 2 τροχούς

NEWSMOTO

Η Avon επιστρέφει δυναμικά στους 2 τροχούς

NEWSMOTO

Η Goodyear επενδύει στη μοτοσικλέτα επαναφέροντας δυναμικά την θρυλική μάρκα Avon.

Advertisement
Advertisement

Η ιστορία της Avon στον κόσμο των δύο τροχών είναι τεράστια, σχεδόν θρυλική και χάνεται πίσω στις αρχές του προηγούμενου αιώνα. Ήταν η πρώτη εταιρεία που πήρε πιστοποιήσεις για τα προϊόντα της στη Βρετανία, βραβεύτηκε πολλές φορές για καινοτομίες στον τομέα των ελαστικών, ενώ το λογότυπό της έχει κοσμήσει τις μεγαλύτερες αγωνιστικές προσωπικότητες του παρελθόντος, όπως τον Barry Sheene, τον Mike Hailwood και τον John Surtees.

Πλέον η Avon έχει περάσει στα χέρια του ομίλου της Goodyear η οποία έχει θέσει ως βασικό στόχο την επιστροφή της Avon στον κόσμο της μοτοσικλέτας με εμφατικό τρόπο. Η στρατηγική της εταιρείας είναι να εξελίσσει από κοινού προϊόντα μοτοσικλέτας με την Dunlop (ανήκει επίσης στην Goodyear) στο εργοστάσιο της Γαλλίας.

Advertisement
Advertisement

Αυτή η νέα προσέγγιση θα φέρει το 2024 μια σειρά νέων ελαστικών με αναβαθμισμένη τεχνολογία η οποία θα προέρχεται τόσο από την τρομερή εμπειρία της Goodyear, όσο και από την τεχνογνωσία της Dunlop στους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Moto2.

Ανάμεσα στα προϊόντα που αναμένεται να παρουσιάσει η Avon βρίσκουμε ελαστικά για σχεδόν όλες τις κατηγορίες μοτοσικλετών. Στην κατηγορία των sport touring υπάρχει το Roadroder MKII, στην κατηγορία των hypersport η Avon ετοιμάζει τα 3D Supersport, στην κατηγορία των Adventure υπάρχει το Trailrider, στα cruiser συναντάμε το Cobra Chrome και στα scooter το Viper Stryke.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πρώτες δοκιμές για το ηλεκτρικό Suzuki Burgman
Yamaha Neo’s: Νέα έκδοση με 2 μπαταρίες (+video)
Βοήθεια από το NBA ζητάει το MotoGP

Advertisement