Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Βοήθεια από το NBA ζητάει το MotoGP

Ελλάδα 17:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Βοήθεια από το NBA ζητάει το MotoGP

NEWSMOTO

Βοήθεια από το NBA ζητάει το MotoGP

NEWSMOTO

Η Dorna ανακοίνωσε την πρόσληψη του πρώην Αντιπροέδρου Επικοινωνίας του NBA.

Advertisement
Advertisement

Η αποχώρηση του Valentino Rossi από το MotoGP στο τέλος του 2021 δημιούργησε καθίζηση στη δημοτικότητα του πρωταθλήματος. Ο συνδυασμός μάλιστα της απώλειας και του άλλου μεγάλου αστεριού του αθλήματος, του Marc Marquez λόγω τραυματισμών, ταρακούνησε τους ανθρώπους της Dorna οι οποίοι είδαν τον «προϊόν» τους να κατρακυλάει.

Το 2023 πήραν λοιπόν τη μεγάλη απόφαση να αλλάζουν ριζικά τον τρόπο διεξαγωγής του αγωνιστικού τριημέρου προσθέτοντας τον αγώνα Sprint για να κάνουν πιο ελκυστικό τον θεσμό. Το επόμενο βήμα είναι η πρόσληψη ενός πολύ σημαντικού ανθρώπου στον τομέα της επικοινωνίας ο οποίος προέρχεται από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Advertisement
Advertisement

O Dan Rossomondo αναλαμβάνει χρέη Επικεφαλής Επικοινωνίας του MotoGP με άμεση εφαρμογή. Ο Rossomondo διατέλεσε επί σειρά ετών επικεφαλής επικοινωνίας και media στο κορυφαίο πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης στον κόσμο, το NBA και τα τελευταία χρόνια ήταν Αντιπρόεδρος Παγκόσμιων Συνεργασιών και Media του αμερικανικού πρωταθλήματος.

Στόχος του πρώην ισχυρού άνδρα του NBA είναι να αναδιοργανώσει το τμήμα επικοινωνίας και μάρκετινγκ του MotoGP. Η νέα μορφή του θεσμού έχει μεγάλες δυνατότητες να προσελκύσει νέο κοινό στους αγώνες, ενώ παράλληλα θα δυναμώσει και το προϊόν ώστε να «πουληθεί» καλύτερα στην παγκόσμια αγορά. Η επίσημη παρουσίαση του Dan Rossomondo θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια του Grand Prix των ΗΠΑ, στο Austin του Τέξας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
MotoGP Αργεντινής: Μάγος Bezzecchi κέρδισε χορεύοντας στη βροχή
Το OnlyFans εισβάλει στο MotoGP
Νοσοκομείο κατάντησε το MotoGP