Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Η απόλυτη πατέντα αποθήκευσης κράνους

Ελλάδα 17:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η απόλυτη πατέντα αποθήκευσης κράνους

NEWSMOTO

Η απόλυτη πατέντα αποθήκευσης κράνους

NEWSMOTO

Το gadget της Pit Bull βάζει τέλος στον πονοκέφαλο της αποθήκευσης του εξοπλισμού αναβάτη.

Advertisement
Advertisement

Πόσες φορές δεν γυρίζετε στο σπίτι μετά από μια κουραστική ημέρα στη δουλειά και δεν έχετε που να βάλετε το κράνος και τα γάντια σας αφού η ντουλάπα και οι κρεμάστρες είναι πιασμένες; Το πρόβλημα της σωστής αποθήκευσης των αξεσουάρ αναβάτη έρχεται να λύση μια πρωτοποριακή πατέντα της Pit Bull.

Η εταιρεία παρουσίασε μια ολοκληρωμένη αποθηκευτική συσκευή στην οποία μπορείτε να αφήσετε το κράνος, τα γάντια και πολλά ακόμα αξεσουάρ χωρίς να υπάρχει κίνδυνος πτώσης ή γρατζουνίσματος ή ακόμα και αλλοίωσης της ανθεκτικότητας τους. Το σύστημα αποτελείται από μια επιτοίχια πλατφόρμα πάνω στην οποία μπορεί να τοποθετηθεί το κράνος.

Advertisement
Advertisement

Στις δύο πλευρές της πλατφόρμας η οποία είναι τοποθετημένη σε ατσάλινη βάση στον τοίχο, υπάρχουν προστατευτικά πλαστικά που ασφαλίζουν το κράνος από πιθανή μετακίνηση, ενώ και στο πίσω μέρος υπάρχει πλαστική προστασία για αποφυγή γρατζουνίσματος στον τοίχο. Η Pit Pull έχει προβλέψει να παρέχει μαζί ένα ελαστικό «χταπόδι» για έξτρα προστασία.

Η πρακτικότητα του συστήματος πάντως δεν σταματάει εκεί. Στο κάτω μέρος της πλατφόρμας υπάρχουν ειδικοί γάντζοι για να μπορεί ο αναβάτης να κρεμάσει όλα τα μικροαντικείμενά του. Γάντια, γυαλιά, κλειδιά, μπαλακλάβες, μπουφάν και πολλά ακόμα μπορούν να τοποθετηθούν στο σύστημα το οποίο είναι πολύ ανθεκτικό κατασκευασμένο από ατσάλι υψηλής αντοχής. Η τιμή του κινείται στα επίπεδα των 60 ευρώ, ενώ υπάρχει και κιτ και κρέμασμα δερμάτινης φόρμας που ανεβάζει το κόστος στα 100 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ιστορική μάρκα μοτοσικλετών αναβιώνει έπειτα από 80 χρόνια
Γόνατα στο… χιόνι με μια Aprilia RSV4 (+video)
Vintage DNA από την Super Soco (+video)

Advertisement