Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

GoCycle GX: Το απόλυτο ποδήλατο πόλης

Ελλάδα 12:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

GoCycle GX: Το απόλυτο ποδήλατο πόλης

Mobility

GoCycle GX: Το απόλυτο ποδήλατο πόλης

Mobility

Νέα δεδομένα στο χώρο των e-bikes φέρνει  στην Ελλάδα, η Kosmoride καθώς εμπλουτίζει τη γκάμα των μοντέλων που διαθέτει, με το επαναστατικό σε σχεδίαση και πρακτικότητα GoCycle GX.

Advertisement
Advertisement

 

Το GoCycle GX είναι ένα  αναδιπλούμενο ηλεκτρικό ποδήλατο που προσφέρει την απόλυτη ελευθερία μετακίνησης χάρη στις κόμπακτ διαστάσεις του, κάνοντας τη μετακίνηση στην πόλη παιχνίδι, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία ποδηλασίας. Γνωστή για τα αναδιπλούμενα ποδήλατα της, η βρετανική εταιρεία έχει αποδείξει πως ξέρει να δίνει ξεχωριστό νόημα στην έννοια χρηστικό ποδήλατο. Και με το GX έχει εξελίξει την έννοια αυτή, προτείνοντας ένα πολυχρηστικό και ταυτόχρονα όμορφο ποδήλατο ώστε να χωράει παντού, στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου, μέσα στα ΜΜΜ, στο ασανσέρ για το σπίτι. Και όλα αυτά χάρη στην καινοτόμα λύση «PitstopWheel», που μετατρέπει μέσα σε 10 δευτερόλεπτα το GX σε ένα «επίπεδο αντικείμενο».

Advertisement
Advertisement

Το GoCycle GX διαθέτει ελαφρύ σκελετό αλουμινίου και μαζί με την αποσπώμενη μπαταρία ιόντων-λιθίου 300 Wh και τον κινητήρα των 250 W, ζυγίζει μόλις 16,5 κιλά, με την αυτονομία να φτάνει με μία φόρτιση τα 65 χλμ. Επιπλέον μέσω της εφαρμογής GocycleConnect o κάτοχος μπορεί να συνδεθεί μέσω Bluetooth, ρυθμίζοντας τα οδηγικά προγράμματα, με τα δεδομένα ποδηλασίας να συγχρονίζονται στο cloud, ώστε να μπορεί να τα δει οποιαδήποτε στιγμή.

Advertisement

Το GoCycle GX μπορεί να γίνει δικό σας μέσω των ευνοϊκών όρων απόκτησης που προσφέρει η Kosmoride, όπως άτοκες δόσεις και Bonus απόσυρσης του παλιού σας ποδηλάτου, παράλληλα με τα οφέλη του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά».

Advertisement

Οι ειδικοί της Kosmoride σας περιμένουν στο ολοκαίνουριο κατάστημα στο Μαρούσι, (Ανδρέα Παπανδρέου 21) για να ζήσετε από κοντά την εμπειρία ενός test ride, ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε με ένα κλικ εδώ.

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

MotoGP2020, Valencia2: Suzuki 20 χρόνια μετά… δια χειρός Joan Mir

KTM 250 Adventure MY2021: Και η γκάμα επεκτείνεται στα μικρά κυβικά

BMW Definition CE 04: Μέσα από τις πόλεις του μέλλοντος