NEWSMOTO

Εβδομάδα γνωριμίας με την Zontes

Ελλάδα 23:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εβδομάδα γνωριμίας με την Zontes

NEWSMOTO

Εβδομάδα γνωριμίας με την Zontes

NEWSMOTO

Η Γκοργκόλης Α.Ε. διοργανώνει το πρώτο test ride event για τα scooter και τις μοτοσικλέτες της Ζontes.

Advertisement
Advertisement

Η Zontes, το έχουμε αναφέρει αρκετές φορές, είναι αυτήν τη στιγμή η πιο ποιοτική εταιρεία κατασκευής δικύκλων από την Κίνα. Τη γνωρίσαμε αρχικά με το πολύ ισχυρό και πλήρως εξοπλισμένο M310 και αργότερα με το Ε350 το οποίο όχι μόνο δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον premium ανταγωνισμό, αλλά σε πολλά σημεία είναι και σημείο αναφοράς στην κατηγορία των GT scooters.

Δεν υπάρχει όμως καλύτερος τρόπος να διαπιστώσεις ότι ένα δίκυκλο είναι αξιόλογο από το να το οδηγήσεις. Η Zontes λοιπόν, μέσω της Γκοργκόλης Α.Ε. διοργανώνει το πρώτο test ride event στο κεντρικό της κατάστημα στην Καλλιθέα (Θησέως 312) από Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου έως και Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου. Οι φίλοι των δύο τροχών για μία εβδομάδα θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να οδηγήσουν τα μοντέλα της μάρκας παίρνοντας μια γερή γεύση από την ποιότητα της εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από την οδηγική εμπειρία, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν πληροφορίες και χαρακτηριστικά για όλα τα μοντέλα του εργοστασίου. Η διάρκεια του κάθε test ride θα είναι 15 λεπτά και ο αναβάτης θα πρέπει απαραίτητα να φέρει εξοπλισμό (κράνος, μπουφάν, γάντια), άδεια οδήγησης και ταυτότητα/διαβατήριο. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων υπάρχει δυνατότητα να κλείσουν τηλεφωνικά ένα ραντεβού στο 210 9403880.

Τα ωράρια λειτουργίας του test ride event της Zontes είναι Δευτέρα-Τετάρτη 10:30 με 16:30 και Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 10:30 με 18:00. Στη διάθεση των αναβατών θα είναι τα περισσότερα μοντέλα της μάρκας όπως τα scooter E350, M125, M310 και την μεσαία adventure μοτοσικλέτα 350 T2.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Zontes E350
Νέα χρονιά, νέες τιμές για Daytona και Zontes
Επίθεση στα maxi scooter από την Zontes

Advertisement