Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Επίθεση στα maxi scooter από την Zontes

Ελλάδα 6:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Επίθεση στα maxi scooter από την Zontes

NEWSMOTO

Επίθεση στα maxi scooter από την Zontes

NEWSMOTO

Όχι ένα, ούτε δύο, αλλά τέσσερα maxi scooter ετοιμάζει η Zontes για το 2024.

Advertisement
Advertisement

Η Zontes έκανε ξεκάθαρες τις προθέσεις της στο Μιλάνο πριν από μερικούς μήνες όταν έδειξε στο κοινό τη νέα γενιά των scooter στα 500cc. Τέσσερα είναι τα maxi scooter που ετοιμάζει να φέρει στην Ευρώπη η premium κινεζική μάρκα και αν αναλογιστούμε την ποιότητα του E350 τότε αναμένουμε σεισμό στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Το πρώτο και ίσως πιο ενδιαφέρον μοντέλο είναι το G 501, ένα crossover scooter με έντονα στοιχεία περιπέτειας, πλούσιο εξοπλισμό και τεχνολογικές λύσεις υψηλού επιπέδου.

Το G 501 έχει ακτινωτούς τροχούς 17 ιντσών εμπρός και 15 ιντσών πίσω με ελαστικά διπλής χρήσης, ισχυρό κινητήρα απόδοσης 47 ίππων, ποιοτικές αναρτήσεις και τεχνολογία αιχμής όπως traction control, TFT οθόνη, σύστημα Keyless και πολλά ακόμα.

Advertisement
Advertisement

Το δεύτερο της οικογένειας 501 της Zontes είναι το E 501 το οποίο ουσιαστικά είναι ένα μεγαλύτερο E 350 στην κατηγορία των GT scooter. Ο κινητήρας είναι ίδιος με το G 501, ωστόσο οι τροχοί είναι 15 ιντσών και οι διαδρομές στις αναρτήσεις πιο μικρές προσφέροντας περισσότερη άνεση και τελική ταχύτητα 175 χλμ./ώρα.

Advertisement

Το τρίτο Zontes της παρέας είναι το H 501 που έχει να κάνει με την τεχνολογία και τις επιδόσεις. Και εδώ κινητήρας και αναρτήσεις είναι ίδιες με την έκδοση E 501, ωστόσο ο εξοπλισμός είναι πιο πλούσιος με οθόνη TFT 7 ιντσών, σύστημα συνδεσιμότητας και πιο επιθετικό σχεδιασμό στο εμπρός μέρος.

Advertisement

Τέλος υπάρχει και το K 501, η τουριστική έκδοση του scooter με ρυθμιζόμενη ψηλή ζελατίνα, μεγάλο ρεζερβουάρ 17 λίτρων για μακρινές αποστάσεις και δυνατότητα φόρτωσης για να απολαύσεις ένα μεγάλο ταξίδι. Αναμένουμε το επόμενο διάστημα να δούμε ποιο από τα σπουδαία αυτά scooter θα έρθουν στην Ευρώπη και την Ελλάδα. Σίγουρα εκείνο που θα… κάψει καρδιές είναι το περιπετειώδες G 501.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Zontes E350
Αυτός είναι ο εντυπωσιακός εξοπλισμός του Zontes E350
Η Zontes ετοιμάζει τον αντίπαλο του T-MAX

Advertisement