Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Έτσι θα κάνεις την Ducati Hypermotard 950 να ξεχωρίζει

Ελλάδα 23:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι θα κάνεις την Ducati Hypermotard 950 να ξεχωρίζει

NEWSMOTO

Έτσι θα κάνεις την Ducati Hypermotard 950 να ξεχωρίζει

NEWSMOTO

Η Ducati Performance παρουσίασε δύο αναβαθμισμένα πακέτα εξοπλισμού για το Hypermotard 950.

Advertisement
Advertisement

Το Hypermotard 950 της Ducati εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά μοντέλα της ιταλικής μάρκας. Είναι ένας πραγματικός μαχητής της πόλης με απολαυστική απόδοση από τον κινητήρα, αιχμηρή οδηγική συμπεριφορά και χαρακτηριστικό στυλ με supermoto επιρροές.

Η κορυφαία έκδοση του μοντέλου είναι η SP στην οποία συναντάμε χρωματισμό επηρεασμένο από το MotoGP, ποιοτικές αναρτήσεις της Ohlins, ελαφριές ζάντες της Marchesini και σύστημα quickshifter. Ο κινητήρας είναι ο κλασικός Desmo δικύλινδρος των 937 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 114 ίππους και 100 Nm ροπής, ενώ στη σύγχρονη μορφής της διαθέτει σύστημα συνδεσιμότητας και εξελιγμένα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης.

Advertisement
Advertisement

Για να ενισχύσει τη δυναμική του μοντέλου της η Ducati προχώρησε στη δημιουργία δύο πακέτων εξοπλισμού Sport και Style. Στην περίπτωση του πακέτου Sport η ιταλική μάρκα ετοίμασε μια βάση πινακίδας από ανθρακονήματα, διπλό τελικό εξάτμισης τιτανίου της Termignoni, Rizoma δοχεία υγρών φρένων και LED φώτα.

Στην περίπτωση του πακέτου Style η Ducati Performance διαθέτει χαμηλότερη σέλα, αλουμινένιο billet κάλυμμα της τρόμπας νερού και τάπα ρεζερβουάρ, φτερά από ανθρακονήματα και σταντ για μακροχρόνια στάθμευση εμπρός και πίσω. Παράλληλα, στο πακέτο επίσης μπορεί να βρει κανείς ένα υφασμάτινο tank bag και ειδικές χειρολαβές για τον συνεπιβάτη. Η γκάμα των αξεσουάρ για το Ducati Hypermotard 950 είναι διαθέσιμη στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ducati: Σε τρεις πόλεις της Ελλάδας το We Ride As One
Δυνατή παρουσία της Ducati στη Σαγκάη
Αυτή η Ducati 749 κλείνει τα στόματα

Advertisement