Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Δυνατή παρουσία της Ducati στη Σαγκάη

Ελλάδα 22:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δυνατή παρουσία της Ducati στη Σαγκάη

NEWSMOTO

Δυνατή παρουσία της Ducati στη Σαγκάη

NEWSMOTO

Με την πλήρη γκάμα της παρουσιάστηκε η Ducati στο Σαλόνι της Σαγκάης.

Advertisement
Advertisement

Η Ducati συνεχίζει δυναμικά το άνοιγμα στις αγορές της Ασίας που έχει ξεκινήσει τα τελευταία δύο χρόνια. Η ιταλική μάρκα έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην κινεζική αγορά στην οποία έχει γνωρίσει μεγάλη αύξηση πωλήσεων. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα ότι η Ducati έχει δημιουργήσει προωθητικές κινήσεις αποκλειστικά για την συγκεκριμένη αγορά όπως το οδοιπορικό Silk Road Grand Tour και την έλευση στο Πεκίνο της ιδιαίτερης XDiavel Nera.

Ένα ακόμα δείγμα της σημαντικότητας της Κίνας για την Ducati είναι η συμμετοχή της στην πρόσφατη Έκθεση Αυτοκινήτου της Σαγκάης. Οι Ιταλοί σε ένα εντυπωσιακό περίπτερο στο χώρο της έκθεσης παρουσίασαν στο κοινό όλα τα νέα τους μοντέλα. Ανάμεσά τους υπήρχαν οι Multistrada V4 S, η νέα Monster SP, η Multistrada V4 Pikes Peak, η Panigale V4 SP2 και η XDiavel Nera.

Advertisement
Advertisement

Μεγάλη εντύπωση έκανε η αγωνιστική μοτοσικλέτα Desmosedici GP22 που κατάκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP στα χέρια του Pecco Bagnaia, ενώ ίσως το κορυφαίο «κόσμημα» στον χώρο της έκθεσης ήταν η περιορισμένης παραγωγής Ducati Streetfighter V4 Lamborghini.

Η Κίνα είναι μια από τις ανερχόμενες δυνάμεις στον κόσμο της μοτοσικλέτας και η Ducati επενδύει σε αυτήν την τάση. Δεν είναι τυχαίο ότι ήδη μέσα στο 2023 η Ducati διαθέτει 45 επίσημους αντιπροσώπους στην χώρα της Ασίας, ενώ η κοινότητα των Ducatisti έχει εδραιωθεί μέσω των 29 επίσημων Λεσχών Ducati Official Clubs.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επιστρέφει το We Ride as One της Ducati (+video)
Αυτή η Ducati 749 κλείνει τα στόματα
Η βραβευμένη Ducati Diavel V4 στην Έκθεση Μοτοσικλέτας 2023

Advertisement