Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ducati: Σε τρεις πόλεις της Ελλάδας το We Ride As One

Ελλάδα 6:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ducati: Σε τρεις πόλεις της Ελλάδας το We Ride As One

NEWSMOTO

Ducati: Σε τρεις πόλεις της Ελλάδας το We Ride As One

NEWSMOTO

Η Ελλάδα συμμετέχει δυναμικά στην εκδήλωση We Ride As One της Ducati.

Advertisement
Advertisement

Πριν από μερικές ημέρες η Ducati ανακοίνωσε τη διοργάνωση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά της εκδήλωσης «We Ride As One». Πρόκειται για μια εκδήλωση που αγκαλιάστηκε από την κοινότητα των αναβατών της Ducati πέρυσι και τους δίνει την ευκαιρία να συναντηθούν και να ανταλλάξουν εμπειρίες για τις αγαπημένες τους μοτοσικλέτες.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου σε διάφορες πόλεις του κόσμου γεμίζοντας τους δρόμους με το πάθος της ιταλικής μάρκας. Ανάμεσα στις πόλεις του κόσμου βρίσκονται και τρεις ελληνικές που θα φιλοξενήσουν τη διοργάνωση «We Ride As One». Οι τρεις πόλεις είναι η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη και τα Χανιά με συνολικά τέσσερις αντιπροσώπους να έχουν οργανώσει βόλτες στο πλαίσιο της εκδήλωσης.

Advertisement
Advertisement

Στην Αθήνα, το Ducati Athens έχει προγραμματίσει για το Σάββατο 6 Μαΐου μια βόλτα στην Παραλιακή Ριβιέρα με προορισμό το Λαύριο. Ο αντιπρόσωπος Fan Motorcycles αναλαμβάνει μια όμορφη βόλτα στη Βορειοανατολική Αττική, ενώ στη Θεσσαλονίκη το Motoaction του κ. Νίκου Ζουρνατζή θα φιλοξενήσει το event με μια βόλτα στη Χαλκιδική με προορισμό την Αρναία. Στα Χανιά της Κρήτης το κατάστημα Η&Κ ΑΕΒΕ θα διοργανώσει βόλτα στα Σφακιά.

Οι τοπικοί dealers Ducati θα έχουν και την υποστήριξη των Επίσημων Λεσχών της μάρκας (DOC) και ήδη εργάζονται για τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου προγράμματος που θα είναι μοναδικό και διαφορετικό για κάθε τοποθεσία. Παράλληλα, το επίσημο κανάλι της Ducati στο instagram θα επικοινωνεί την εξέλιξη των δράσεων σε όλο τον κόσμο σε πραγματικό χρόνο, μοιράζοντας εικόνες και βίντεο από παρελάσεις με τα επίσημα hashtags #WeAreDucati #WeRideAsOne.

Advertisement

Όλοι οι Ducatisti μπορούν να επικοινωνήσουν ή να επισκεφθούν τον τοπικό αντιπρόσωπό της Ducati για να ενημερωθούν για την κάθε εκδήλωση σε τοπικό επίπεδο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δυνατή παρουσία της Ducati στη Σαγκάη
Επιστρέφει το We Ride as One της Ducati (+video)
Η Ducati Scrambler εγκαινιάζει την Finitura e Delibera Estetica