Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Επιστροφή στην πόλη με Piaggio Medley

Ελλάδα 22:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επιστροφή στην πόλη με Piaggio Medley

NEWSMOTO

Επιστροφή στην πόλη με Piaggio Medley

NEWSMOTO

Η Piaggio προχωράει την κατάλληλη στιγμή σε προσφορά για το δημοφιλές της Medley.

Advertisement
Advertisement

Το Piaggio Medley είναι μια περίπτωση scooter που έχουν χτίσει την επιτυχία τους πάνω στην λέξη αποτελεσματικότητα. Το ιταλικό scooter έχει πετύχει έναν βελούδινο συνδυασμό πρακτικότητας, ασφάλειας και απόδοσης που το κάνουν να ξεχωρίζει στην σκληρή κατηγορία των scooter 125 κ.εκ. με τροχούς 16 ιντσών.

Στην έκδοση του 2023 η Piaggio έχει φροντίσει να ανεβάσει και το επίπεδο εξοπλισμού του scooter. Στο βασικό πακέτο λοιπόν του Medley ο αναβάτης θα απολαύσει σύστημα Start/Stop, LED φώτα με τεχνολογία DRL, LCD ψηφιακή οθόνη με πολλαπλές λειτουργίες και σύστημα συνδεσιμότητας με smartphone (στην έκδοση Medley S).

Advertisement
Advertisement

Ακόμα ένα σημαντικό στοιχείο που κάνει το ιταλικό scooter να ξεχωρίζει είναι ο χώρος αποθήκευσης ο οποίος μπορεί να φιλοξενήσει δύο full face κράνη κάτω από τη σέλα. Στον τομέα του κινητήρα η Piaggio έχει δύο επιλογές στα 125 κ.εκ. και στα 150 κ.εκ. Χάρη στην τεχνολογία i-get το μηχανικό σύνολο αποδίδει 14,75 και 16,6 ίππους αντίστοιχα με την οικονομία και την αξιοπιστία να είναι σε κορυφαίο επίπεδο.

Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για την απόκτηση του Piaggio Medley καθώς η εταιρεία έχει δημιουργήσει μια νέα προσφορά. Οι τιμές λοιπόν ξεκινούν για το 125 από τα 3.340 ευρώ με όφελος 250 ευρώ για όλες τις εκδόσεις. Όλα τα μοντέλα Medley θα τα βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Piaggio.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δυνάμωσε το Piaggio 1 του 2023 (+video)
Νέος χρωματισμός Deep Black για τα Piaggio Beverly και MP3
Δοκιμή: Piaggio MP3 530 Exclusive

Advertisement