Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Επιστρέφει στην Αφρική το BMW GS Trophy του 2024 (+video)

Ελλάδα 12:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Επιστρέφει στην Αφρική το BMW GS Trophy του 2024 (+video)

NEWSMOTO

Επιστρέφει στην Αφρική το BMW GS Trophy του 2024 (+video)

NEWSMOTO

Η κορυφαία εκδήλωση της BMW Motorrad για τους λάτρεις της πειρπέτειας θα πραγματοποιηθεί στη Ναμίμπια.

Advertisement
Advertisement

Το 2022 ήταν εξαιρετικά σημαντική για την BMW Motorrad για αρκετούς λόγους. Ένας από αυτούς είναι η επιστροφή της διοργάνωσης GS Trophy που πραγματοποιήθηκε στη γειτονική μας Αλβανία και στέφθηκε με επιτυχία. Μάλιστα στο συγκεκριμένο event χρησιμοποιήθηκαν μετά από αρκετό καιρό οι boxer R1250GS τις οποίες οι BMW Motorrad είχε φροντίσει να αναβαθμίσει τεχνικά ώστε να βγάλουν το σκληρό πρόγραμμα του αγώνα.

Η BMW Motorrad μόλις πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε την τοποθεσία του επόμενου International GS Trophy, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Ναμίμπια το 2024. Η διοργάνωση επιστρέφει λοιπόν στον τόπο που όλα ξεκίνησαν πίσω στο 2008, δηλαδή στην Αφρική.

Advertisement
Advertisement

Όπως σε όλα τα GS Trophy, έτσι και στο επόμενο της Ναμίμπια, οι 22 ομάδες που θα επιλεγούν θα περάσουν από σκληρές δοκιμασίες. Μερικές από αυτές είναι ασκήσεις πλοήγησης με GPS, οδήγηση εκτός δρόμου και τεχνικές δοκιμασίες. Η πρώτη προκριματική φάση θα πραγματοποιηθεί στην BMW Motorrad Days 2023 τον Ιούλιο και εκεί θα γίνει το πρώτο ξεκαθάρισμα για τις 16 ανδρικές και τις 6 γυναικείες ομάδες που θα πάρουν μέρος στο GS Trophy 2024.

Η BMW Motorrad γιορτάζει φέτος τα 100 της χρόνια και καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς θα πας παρουσιάσει πολλές εκπλήξεις. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι εορταστικές εκδηλώσεις, ενώ αναμένουμε πολλά σημαντικά νέα όπως την έλευση της καινούριας R1300GS.

Advertisement

Πάρτε μια γεύση από International GS Trophy 2022.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με ρεκόρ υποδέχεται το επετειακό 2023 η BMW Motorrad
Η BMW Motorrad δημιουργεί δικό της ενιαίο πρωτάθλημα με F900R (+video)
Η γιορτή της BMW Motorrad ξεκίνησε (+video)